Csirkekék 20 + 1db csirke + Supervit D 100g INGYEN

Áru kódja: 103
Súly: 21 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

Vonzó kékes és szürkés színük miatt népszerű csirkefajták. A kakas általában ilyen színű csíkos színű. Ugyancsak kiemelkednek a tojásrakás nagy számában, amely a ketrectenyésztés során évente akár 310 tojást jelent. Teljes leírás
Készleten
64 516,10 Ft

A termék nem érhető el az Ön országában

Csirkekék 20 + 1db csirke + Supervit D 100g INGYEN

Használja ki korlátozott ajánlatunkat. Vásárlás 20 db tyúkot és egy van tőlünk ingyenes, és nem hagyja abba. INGYENES étrend-kiegészítőt kapsz Supervit D 100g formájában .

Miért zavarja, igaz? Ha már, akkor már nagyszerű módon.


A tyúkok eredeti szürke-kékes színűek, néha a petróleumra emlékeztetnek. Megtanítják a bíróságod díszítésére . Kivételes színük vonzza a ragadozókat az egész térségből.

Ez egy hibrid, amelyet kifejezetten magas tojástermeléshez és ugyanakkor minőségi húshoz neveltek. A tyúk vásárlásának egyik előfeltétele a magas húsosság.

Ennek a tyúknak a színe és hasznos tulajdonságai nemcsak Európában, hanem a világon is vonzzák a tenyésztõket, például Afrikában és Ázsiában, ahol a tyúk széles körû exportja történik.

Egy kicsit a kék csirkékről

  • Eredeti. A 20. században Európában tenyésztették .
  • Tömeg. A felnőtt tyúk súlya körülbelül 2,2 kg.
  • Tojó. Átlagosan körülbelül 310 tojás van évente. Kb. 2 évet tolerál.
  • Egy tojás. Díszítik egy barna héj. Súlya körülbelül 63 g.
  • Táplálkozni. Minőségi takarmányozással támogatja a magas lerakást. A fogyasztás tyúkonként körülbelül 120 g / nap.

Mi a helyzet a tyúkkal, miután neked kézbesítették?


Készítsen elő nagy méretű kamrát, lehetőleg friss vizet egy ivóvízben és a minőségi etetést, amely garantálja a magas és tartós fektetést. Szükséges továbbá tojásrakási hely biztosítása, négy tyúk számára egy hely elegendő. A szállítás során stresszhelyzetbe kerülnek, életkoruk körülbelül 20 hét lesz, közvetlenül az első fektetésük előtt . Adj nekik időt, gyorsan alkalmazkodnak az új környezethez, és három héten belül szépen elterjednek az Ön számára .

A tyúk semmiképpen sem szoktak a csirkehúshoz és az otthoni környezethez.

Hogyan lehet a legjobban vigyázni rájuk


Csak egy jól felépített csirkecombra van szükségük, elegendő minőségű ételre, ne csak adjanak nekik a konyhából maradványokat. Fontos a rendszeres édesvíz- ellátás . Ne becsülje alá a könnyű napot sem. Ennek oka az, hogy a fény serkenti az agyalapihormonok termelését. Közvetlen hatással van a petefészek működésére és ezáltal a tojástermelésre. A csirke életkorának 20. hetében körülbelül 16 órás fénynek kell lennie.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz