Fehér Leghorn csirke 10 db + 10 db gyűrű INGYEN

Áru kódja: 107
Súly: 10 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

A leghorn fehér csirke szó szerint bajnok a fehér tojásrakásban. Ezek nemcsak húsvétkor hasznosak. Ezen felül ez a csirke alacsony takarmány-fogyasztású. Nem javasoljuk az erdő közelében tenyésztést, ahol fennáll a veszélye, hogy a ragadozók fokozottabban fertőznek meg. Teljes leírás
Készleten
30 962,60 Ft

A termék nem érhető el az Ön országában

Fehér Leghorn csirke 10 db + 10 db gyűrű INGYEN

Használja ki ajánlatunkat, rendelje meg fehér lányunkat, és ajándékként 10 ingyenes gyűrűt hozunk neked .

A gyűrűk minden bizonnyal jól szolgálnak az új tenyésztés vagy különböző életkorú tyúk jelölésére . Öt szín közül választhat . A gyűrűk ártalmatlan műanyagból készülnek.


A leghornok a hibrid tyúkokhoz tartoznak, amelyeket közvetlenül egy nagy tojásrakás céljából tenyésztettek .

Ez a tyúk egyik könnyű típusa . Külső megjelenésüket általában mély sárga karmok díszítik. A tollak által elrejtett bőr szintén mélysárgává válik az új tyúkokban.

Néhány megemlíti a leghornkat

  • Az elejük. A Leghornka eredetileg Olaszországból származik. A 19. században kifejezetten "elterjedt" a világban.
  • Táplálkozni. A minőségi tojáshoz tartozó tyúknak napi 120 g takarmányra van szüksége. Nem rendelkezik válogatós csőrrel, és elégedett lesz minden etetéssel.
  • Tojó. Ez a tyúk évente átlagosan 330 tojást tojhat.
  • Tömeg. A tyúk súlya 2 kg. Ez egy könnyű tyúkház.
  • Tojás. Színe tiszta fehér. Különösen értékelni fogja őket húsvétkor.


Milyen gondot kell adni nekik a szülés után?


Feltétlenül szükséges hagyni, hogy a tyúk egy nap körül új környezetben "körülnézzenek". Meg kell gyógyulniuk az ön felé vezető útról egy új helyre, ahol enni és inni mennek.

Adjon friss vizet és sok ételt, lehetőleg K3-as takarmányt. Ezután lassan átválthat más ételekre, például zöldekre és néhány konyhából maradékra.

A tyúk életkora 20 hét körül lesz , néhány naptól hétig tarthat (attól függően, hogy a tyúkok milyen gyorsan felépülnek), szépen elterjednek, és látni fogja, hogy napi tojást gyűjt.

A tyúk semmiképpen sem szoktak a csirkehúshoz és az otthoni környezethez.

Leghornky és repül


Ez a nemesített faj az egyik legkisebb faj a madárfutásban. Óvakodj a repüléstől. Ha azonban már kezdettől fogva nagy méretű burkolatot ad nekik, ez a rossz szokás önmagában teljesen eltűnik.

Ha problémája van ezzel, itt talál utasításokat a csirkék szárnyainak professzionális vágására , hogy azok egyáltalán ne repüljenek.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz