2x összetett takarmány csirkékhez K1 - 10 kg

Áru kódja: 118
Súly: 20.2 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

Ezt a teljes takarmánykeveréket 6 hetes korú csirkéknek szánják. Ez egy laza takarmány, amely teljes táplálékot nyújt az állatnak. Teljes leírás
Készleten
4 521,31 Ft
(223,83 Ft / kg)

Takarmánykeverék csirkéknek K1 - 20 kg

Komplett takarmány csirkéknek a születéstől a 6. hetes korukig. A takarmány összetétele biztosítja a csirkék teljes táplálkozását. Takarmánykeverékünk természetes anyagokat tartalmaz, amelyek bizonyított tudományos kísérletek alapján hozzájárulnak a farkasok kokcidiózisának csökkentéséhez .

Ha néhány koronát szeretne megtakarítani az etetésnél, használja a táskák kínálatát , többcsomagolásban. Ez kiküszöböli az élelmezés hosszú távú szükségességét. Mi nehéz zsákot szállítunk az udvarra.

előnyök

  • A kokcidiózis. A keverékben található természetes anyagoknak köszönhetően a kokcidia csak ritkán fordul elő tenyésztése során.
  • Luzern. A növényi fehérje kulcsfontosságú forrása és egy hatalmas energiatároló. Segít a tyúkoknak az elveszített erő visszaszerzésében, serkenti az emésztést, valamint a máj és a vesék megfelelő működését.
  • E- vitamin. Elegendő E-vitamin megakadályozza a fáradtságot. Gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, és elősegíti a káros zsírok feloldását. Ha elegendő mennyiségű E-vitamint tartalmaz, a jövőbeli tyúkok nem hajlamosak hízlalásra.
  • A. vitamin. Az A- vitaminnak köszönhetően a felnőtt csirkéknek szemszemük lesz. Támogatja a vérképzést és az erős csontokat.
     

Takarmány összetétele

Búza, szójabab hántolt kivonat, repcemag-kiürítők, árpa, szárított lepárlópép, búzakorpa, kukorica, kalcium-karbonát, kalcium-dihidrogén-foszfát, répa-melasz, nátrium-klorid, búzaliszt. A- és E-vitamin, valamint lucerna.

adagolás

A takarmány 6 hetes korú csirkék tenyésztésére szolgál. Ez az egyetlen teljes takarmány, amely elegendő mennyiségű ivóvízzel rendelkezik az ivóban. Táplálja az ételt zúzott vagy zúzott formában , például egy tálban.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz