3x takarmánykeverék csirkékhez K1 - 10 kg

Áru kódja: 119
Súly: 30.2 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

Ezt a teljes takarmánykeveréket 6 hetes korú csirkéknek szánják. Ez egy laza takarmány, amely teljes táplálékot nyújt az állatnak. Teljes leírás
Készleten
6 853,22 Ft
6 412,75 Ft
(212,34 Ft / kg)

Takarmánykeverék csirkéknek K1 - 30 kg

Komplett takarmány csirkéknek a születéstől a 6. hetes korukig . A takarmány összetétele biztosítja a csirkék teljes táplálkozását. Takarmánykeverékünk természetes anyagokat tartalmaz, amelyek bizonyított tudományos kísérletek alapján hozzájárulnak a farkasok kokcidiózisának csökkentéséhez.

Ha néhány koronát szeretne megtakarítani az etetésnél, használja a táskák kínálatát, többcsomagolásban. Ez kiküszöböli az élelmezés hosszú távú szükségességét. Mi nehéz zsákot szállítunk az udvarra.

előnyök:

  • A kokcidiózis. A keverékben található természetes anyagoknak köszönhetően a kokcidia csak ritkán fordul elő tenyésztése során.
  • Luzern. A növényi fehérje kulcsfontosságú forrása és egy hatalmas energiatároló. Segít a tyúkoknak az elveszített erő visszaszerzésében, serkenti az emésztést, valamint a máj és a vesék megfelelő működését.
  • E- vitamin. Elegendő E-vitamin megakadályozza a fáradtságot. Gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, és elősegíti a káros zsírok feloldását. Ha elegendő mennyiségű E-vitamint tartalmaz, a jövőbeli tyúkok nem hajlamosak hízlalásra.
  • Hála-vitamin Az A-vitamin lesz a csibék felnőtt sas szeme. Támogatja a vérképzést és az erős csontokat.

Takarmány összetétele:

Búza , szójabab hántolt extraktuma, repcemag-kiürítők, árpa, szárított lepárlópép, búzakorpa, kukorica , kalcium-karbonát, kalcium-dihidrogén-foszfát, cukorrépa-melasz, nátrium-klorid, búzaliszt. A- és E-vitamin, valamint lucerna.

adagolás:

A takarmány 6 hetes korú csirkék tenyésztésére szolgál. Ez az egyetlen teljes takarmány, amely elegendő mennyiségű ivóvízzel rendelkezik az ivóban . Táplálja az ételt zúzott vagy zúzott formában, például egy tálban.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz