2x takarmánykeverék a K3 csirkéhez - 10 kg

Áru kódja: 130
Súly: 20.2 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

Takarmány csirke számára a 10. és 22. hét között. Táplálja az állatot ivóvízzel. Teljes leírás
Készleten
4 521,31 Ft
(223,83 Ft / kg)

Takarmánykeverék a K3 csirkéhez - 20 kg


Laza takarmánykeverék, amelyet a 10. hétig tartó csirkéknek szántak . Ez egy komplett étel a kiváló csirketenyésztéshez, így később egészséges és nagy tojásokat tojhat.

K3 előny

  • állati alapanyagok használata nélkül
  • A- és E-vitamin tartalom
  • magas lucernatartalom

Lucerna . A növényi fehérje kulcsfontosságú forrása és egy hatalmas energiatároló. Segít a tyúkoknak az elveszített erő visszaszorításában. Serkenti a máj és a vesék emésztését és megfelelő működését.

E- vitamin. Elegendő E-vitamin megakadályozza a fáradtságot. Gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, és elősegíti a káros zsírok feloldását. Ha elegendő mennyiségű E-vitamint tartalmaz, a tyúk nem hajlamosak hizlalásra.

A-vitamin. Az A- vitaminnak köszönhetően tyúkodnak szemszem lesz . Támogatja a vérképzést és az erős csontokat.


Takarmány összetétele

Búza, kukorica, szójabab extrahált pirított liszt (GMO-kból előállítva), zab, lucernadara, kalcium-karbonát, búzakorpa, napraforgó kivonatú dara, részben hántolt, kétbázisú kalcium-foszfát, nátrium-klorid, DL - metionin

Hogyan adagoljuk a takarmányt?

Naponta kb. 75 g tyúk darabján keresztül a csirke 22. életévéig. Aztán azt javasoljuk, hogy váltson az N2 tojótyúkok takarmánykeverékére. Ne felejtsük el a biztonságos víz friss ivóvízellátását , pl.

Előny az Ön számára

Minőségi takarmányt szállítunk a baromfival együtt. Ez kiküszöböli a nehéz zsákok szállításának nehézségeit . Ezen felül kihasználhatja ajánlatunkat, nevezetesen az összetett takarmányt egy többcsomagolásban, ahol ez további kacsa megtakarítást eredményez, és a takarmány sokkal hosszabb ideig tart.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz