Pekingi kacsa 21 nap

Áru kódja: 13
Súly: 1 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

Ez egy olyan fajta, amely hizlalásra nagyon alkalmas. Kiváló a nagy húsosság. A kacsa nem konfliktusos állat, amely alkalmas nagy állományhoz. Ezért népszerű fajta a nagy gazdaságokban szerte a világon. A Felnőtt Kacsa hasított test súlya 3 kg, kacsa és 4 kg. Évente körülbelül 170 tojást tojt. Teljes leírás
Készleten
1 541,65 Ft
971,63 Ft

A termék nem érhető el az Ön országában

Pekingi kacsa 21 nap

Ez az idősebb, 21 napos kacsa, tehát nem kell aggódnia az egészsége miatt, nagyon alkalmas hizlalásra. Kiváló a nagy húsosság és az ízletes hús. Kis tenyésztők számára is alkalmas, de a világ minden táján széles körben elterjedt. Ez a gyönyörű fehér hölgy körülbelül 170 tojást tojhat az év során .

Néhány tény a kacsákról

  • Vágás súlya. Ez körülbelül 3 kg. 4 kg-ig terjedő kacsa esetén.
  • Tojás. Egy felnőtt kacsa 170 tojást tojhat.
  • Tenyésztési. Otthon tenyészthető, tanulja meg is.
  • Hizlaló. A hizlalási idő körülbelül 8 hét.

Hogyan vigyázzon a kacsákra

Készítse elő őket új otthonukra, biztosítson elegendő mennyiségű ivóvizet és feltétlenül takarmánykeveréket a kacsák számára a VKCH2 címkével . Ezt a keveréket koruk 3. hetetől kezdve kacsáknak szánják. Időről időre adjon nekik némi vitamin- és energiabombát a zsálya formájában . A kezdetektől kezdve naponta kétszer kell élelmet adni nekik, hogy a hizlalás végén egy jó darab rágógumival kitűnő sütés formájában kezelhesse magát.

Kacsa tojás

Ez a kacsa évente 170-200 darabot képes kezelni . És ha figyelembe vesszük, hogy tojásuk akár a kétszeresére is meghaladhatja a tyúkokat, akkor ez tiszteletreméltó teljesítmény. Tojásuk nagyobb mennyiségű vitamint, kalciumot, valamint fehérjét és zsírt is tartalmaz. Néhány tenyésztő azt ajánlja, hogy ezeket a tojásokat legalább 15 percig főzzük, a szalmonellafertőzés fokozott kockázata miatt. Ha saját kacsait tartja ellenőrzés alatt, akkor feltétlenül nem kell félnie a fertőzéstől.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz