2x takarmánykeverék Nyúl és VKK gyógyszer 18 kg

Áru kódja: 138
Súly: 36.2 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

Takarmánykeverék, elsősorban a nyúl brojlercsirkék és a húsfajták nyulainak intenzív hizlalására. A gyógyszernek köszönhetően nem ajánlott vágásig takarmányozni. Teljes leírás
Készleten
7 630,52 Ft
6 218,42 Ft
(171,78 Ft / kg)

Takarmánykeverék nyúl VKK-vel 2 x 18 kg

Használja ki az akciós ajánlatot, amelynek köszönhetően 50 kg takarmányt kap. Néhány pénteken gondoskodott róla, a nyulak nem fognak éhezni és megrendeléskor a keveréket a nyúl házához szállítjuk.


Ideális étrend hízlaláshoz és a nyulak egészséges tenyésztéséhez. Tervezve nyulak malacfajták nyulak és brojlercsirkék. Teljes granulált takarmánykeverék anticoccidialis (természetes készítmény AdiCox). Növényi kivonatok keverékét tartalmazza, amelyek pozitívan hatnak a gastrointestinalis traktusra kokcidiosis problémák esetén. A keveréket Cseh Köztársaságban gyártják. A nyulak számára értékesített összes takarmány minimális eltarthatósági ideje 4 hónap. A takarmánykeveréket állati alapanyagok felhasználása nélkül állítják elő.

A keverék ellenáll az emésztésnek. Ez garantálja a takarmányban található tápanyagok jobb felhasználását. Javítja a bél emésztés felszívódását a véráramba és a nyirok szövetekbe. Kis adagokban a termék jótékony hatással van a bélgörcsökkel szemben, megakadályozza a bélkólikot és atóniát.

Eltávolítja a vastagbél tartalmának kellemetlen szagait , melyeket a rossz emésztés, a májelégtelenség és a ciklikus aminosavak túlzott dekarboxilezése okoz. Egyszerűen fogalmazva: ennek az ételnek köszönhetően először egészséges és utána kiváló nyúl lesz a tányéron.

Mi az AdiCox?

Ez egy olyan termék, amelyet elsősorban a Clostridum, Bacteroides és Mycoplasma baktériumok által okozott fertőzések megelőzésére terveztek. Ezek általában gombák, coccidiosis és bélparaziták növekedését eredményezik.

Milyen előnyei vannak az etetésnek?

  • nyulak teljes táplálása
  • fertőzések és paraziták megelőzése
  • a nyulak magas húsosságát
  • garantálja a hús kiváló ízét
  • helyettesítők és kedvezmény nélkül

Takarmány összetétele

Búzakorpa, lucernadara, zab, malátavirág, vetett árpa, búzaszalma, napraforgóliszt, részben hántolt, szárított cukorrépapép, kalcium-karbonát, nátrium-klorid.

Takarmány adagolás

100% -ban ételként használjon egész nap friss, tiszta vízzel. Az étel korhatárt nem jelent. Etetheti azzal, amikor a nyulak maguk elkezdenek enni.

Ajánlásunk

Hizlaltatott nyulak esetében a vágást megelőző 7 napig húzza ki és cserélje ki takarmány kokcidiosztatikumok nélkül.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz