3x takarmánykeverék Nyúl és gyógyszer VKK 18 kg

Áru kódja: 139
Súly: 54 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

Takarmánykeverék, elsősorban a nyúl brojlercsirkék és a húsfajták nyulainak intenzív hizlalására. A gyógyszernek köszönhetően nem ajánlott vágásig takarmányozni. Teljes leírás
Készleten
11 517,00 Ft
9 055,58 Ft
(167,70 Ft / kg)

Takarmánykeverék nyúl VKK-vel 3 x 18 kg

Használja ki az akciós ajánlatot, amelynek köszönhetően 75 kg takarmányt kaphat. Néhány pénteken gondoskodott róla, a nyulak nem fognak éhezni és megrendeléskor a keveréket a nyúl házához szállítjuk.


Ideális étrend hízlaláshoz és a nyulak egészséges tenyésztéséhez. Tervezve nyulak malacfajták nyulak és brojlercsirkék. Teljes granulált takarmánykeverék anticoccidialis (természetes készítmény AdiCox). Növényi kivonatok keverékét tartalmazza, amelyek pozitívan hatnak a gastrointestinalis traktusra kokcidiosis problémák esetén. A keveréket Cseh Köztársaságban gyártják. A nyulak számára értékesített összes takarmány minimális eltarthatósági ideje 4 hónap. A takarmánykeveréket állati alapanyagok felhasználása nélkül állítják elő .

Milyen előnyei vannak az etetésnek?

  • nyulak teljes táplálása
  • fertőzések és paraziták megelőzése
  • a nyulak magas húsosságát
  • garantálja a hús kiváló ízét
  • helyettesítők és kedvezmény nélkül

Takarmány összetétele

Búzakorpa, lucernadara, zab, malátavirág, vetett árpa, búzaszalma, napraforgóliszt, részben hántolt, szárított cukorrépapép, kalcium-karbonát, nátrium-klorid.

Takarmány adagolás

100% -ban ételként használjon egész nap friss, tiszta vízzel. Az étel korhatárt nem jelent. Etetheti azzal, amikor a nyulak maguk elkezdenek enni.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz