4x takarmánykeverék Nyúl és VKK gyógyszer 18 kg

Áru kódja: 140
Súly: 72 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

Takarmánykeverék, elsősorban a nyúl brojlercsirkék és a húsfajták nyulainak intenzív hizlalására. A gyógyszernek köszönhetően nem ajánlott vágásig takarmányozni. Teljes leírás
Készleten
15 144,50 Ft
12 255,50 Ft
(170,22 Ft / kg)

Takarmánykeverék Nyúl VKK-vel 4 x 18 kg

Használja ki a többcsomagolási kínálatunkat, és egy nyúlházhoz eljuttatjuk, amely fülének 100 kg papayával egyenlő .

Ideális étrend hízlaláshoz és a nyulak egészséges tenyésztéséhez. Tervezve nyulak malacfajták nyulak és brojlercsirkék. Teljes granulált takarmánykeverék anticoccidialis (természetes készítmény AdiCox). Növényi kivonatok keverékét tartalmazza, amelyek pozitívan hatnak a gastrointestinalis traktusra kokcidiosis problémák esetén. A keveréket Cseh Köztársaságban gyártják. A nyulak számára értékesített összes takarmány minimális eltarthatósági ideje 4 hónap. A takarmánykeveréket állati alapanyagok felhasználása nélkül állítják elő.

Mi az AdiCox?

Ez egy olyan termék, amelyet elsősorban a Clostridum, Bacteroides és Mycoplasma baktériumok által okozott fertőzések megelőzésére terveztek. Ezek általában gombák, coccidiosis és bélparaziták növekedését eredményezik .

Milyen előnyei vannak az etetésnek?

  • nyulak teljes táplálása
  • fertőzések és paraziták megelőzése
  • a nyulak magas húsosságát
  • garantálja a hús kiváló ízét
  • helyettesítők és kedvezmény nélkül

A keverék összetétele

Búzakorpa, lucernadara, zab, malátavirág, vetett árpa, búzaszalma, napraforgóliszt, részben hántolt, szárított cukorrépapép, kalcium-karbonát, nátrium-klorid.

Takarmány adagolás

Használjon 100% -ban ételt egész nap , rengeteg friss és tiszta vízzel a tálból. Az étel korhatárt nem jelent. Etetheti azzal, amikor a nyulak maguk elkezdenek enni.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz