Barna csirke Domináns 15 db + 15 db gyűrű + ásványi anyag 1 kg INGYENES

Áru kódja: 154
Súly: 15 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

Az egyik fajta, amelyet kifejezetten a jó és minőségi tojásrakáshoz nevelnek. Ez a cseh hátsó udvarokban az egyik leggyakoribb csirke. Évente akár 290 tojást tojhat. Teljes leírás
Készleten
46 443,80 Ft

A termék nem érhető el az Ön országában

Barna csirke Domináns 15 db - 15 db gyűrű + Mikro ásványi tojótyúkok 1 kg INGYEN

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT: 15 gyűrűt és 1 kg Mikros Mineral-t INGYEN hozunk Önnek 15 dominancia vásárlására.


Az uralkodó csoportot a hordozó hibridek csoportjába soroljuk . Világosbarna tollú, szárnyakon és farokon fehér tollakkal gazdagítva .

Legfeljebb 16 dominanciafajt különböztethetünk meg, egymástól mind a toll színében, mind a tojáshéj színében.

Érett koruk 18. hete körül érkeznek, a többi csirke kollégájuk előtt. Ebben a korban kezdődik az első tojásrakásuk, amely kb. 2 évig tart . Mindig függ a takarmány minőségétől.

Néhány megemlíti ezeket a tyúkokat

  • Honnan jött? Megházasodott . Európában hordozó hibridként nevelték ki .
  • Tojó. Évente akár 310 tojást tojhat . A héj halványbarna színű.
  • Tömeg. Ezek elérik a 2,5 kg-ot. Ezért az egyik közepesen nehéz fajta.
  • Tojás. Súlyuk kb. 65 g.
  • Etetés. Naponta kb. 110 g takarmányt fogyaszt , beleértve a zöldeket is.
  • Sokszorosítás. Az otthoni szaporítás nem ajánlott, mert hibrid. Így minden egyes tyúkdarabnak speciális tenyésztést kell végeznie az előírt tulajdonságok elérése érdekében.


Tanácsok a megrendelt tyúkok szállításakor

Ez minden bizonnyal egy kicsit hangsúlyozta a szállítástól az Ön számára. Adj nekik néhány napot a megszokáshoz. Adjon nekik friss vizet és minőségi ételeket, lehetőleg K3 takarmánykeveréket.

Fokozatosan váltson másik típusú takarmányra. Ezután adja az elegyet köretként este. Biztosítson számukra elegendő növényzettel ellátott paddockot. Várjon néhány napot, és ők elviszik téged a láncból.

A dominánsok gondozása és nemesítése

A tyúkok kényelmesek a csirkehúsban, ahol nem lesz huzat és hideg. A tojótyúkok kiváló minőségű etetésével garantálja magának a minőséget és a tartós tojásrakást.

A tojásrakást is támogathatja azzal, hogy napi 16 órában könnyű napot biztosítanak számukra . Igaz, egy kicsit nehéz nemesíteni, de megéri a házi tojást.

Szüksége van arra is, hogy elegendő tojófészket fektessenek be. Egy tyúknak egy helyet ajánlunk. A tyúk saját belátása szerint megvásárolhat egy szőnyeget a kényelmesebb fektetéshez és egy műanyag szőnyeget a fektetési helyekhez .


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz