10x pekingi kacsa 10 nap

Áru kódja: 158
Súly: 10 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

A pekingi kacsa a legelterjedtebb fajta a világon. Az Egyesült Államokban nevelték el. Csak fehéren viselkedik. Tojása legfeljebb 90 g, a tojásmennyiség körülbelül 170 / év. Teljes leírás
Készleten
11 530,00 Ft

A termék nem érhető el az Ön országában

10x pekingi kacsa 10 nap

Tetszik a kacsák és van-e elég helyük a hátsó udvarban? Használja ki ajánlatunkat, vásároljon tízet közülük, és takarítson meg további kacsákat és az otthoni extrakat.

Ez a kacsa a leggyakoribb kacsafajta. Mind országunkban, mind az egész világon viselkedik. Alkalmas kis és nagy tenyésztéshez. Nem igényel semmiféle szokást a gondozásban vagy a tenyésztésben. Amikor a kis kacsa etetése körülbelül két-három hónapot vesz igénybe , körülbelül 3 kg élő súlyt kap . Kacsa esetén legfeljebb négy font lehet.

Mit tudunk róluk

  • Eredeti. Az Egyesült Államokban nevelték el.
  • Táplálkozni. Nem igényelnek ételt. Elegendő egy kacsakeverék és néha néhány törmelék vagy maradék a konyhából.
  • Tollszín. Csak fehéren viselkedik . Tehát ne keressen újat.
  • Production. A tojás súlya legfeljebb 70 g, évente körülbelül 170 tojást tojhat .

Mit nyújt nekik a szülés után

Nagyon kis kacsa lesz az ölelkezéshez. Hideg lesz, és hajlamosak az időjárási változásokra. Adj nekik meleg és barátságos új otthont. Valaki már hozzászokott, hogy otthon kezétől otthon van, kipróbálhatja. Készítsen elő egy jó darab rágógumit az adagolóban és rengeteg friss vizet, például egy italozóban. Számukra a legmegfelelőbb a VKCH1 megjelöléssel ellátott takarmánykeverék, amelyet kacsák hizlalása után használnak életkoruk 3. hetéig. Ha úgy érzi, hogy hideg, könnyebben megvilágíthatja őket éjszaka, például egy lámpa segítségével.

Kertészet egy kacsa

A kacsák számottevõ segítséget nyújtanak a kertben. Kedvenc finomságuk minden kertész rémálma - a csiga. Nagyon sokot képes megszervezni, mert ellenállhatatlan finomságot teremtenek a kacsa nyelvek számára. Kacsa követelünk az egész vonalon a rovar csigák csak.

Óvakodj a gyümölcsökről , amelyeket nem szeretne kacsa betakarítani az Ön számára. Csak kerítse el a tiltott helyeket. Ne használjon vegyi spray-ket, amikor kacsa szabadon enged .


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz