10x pekingi kacsa 16 nap

Áru kódja: 161
Súly: 10 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

A pekingi kacsa a leggyakrabban nevelt kacsafajta a világon. Hús ízléses, tojás súlya akár 90 g lehet. Gabonafélékből, apró rovarokból és zöld ételekből táplálkozik. Teljes leírás
Nem elérhető

Feliratkozás

12 696,00 Ft
9 327,63 Ft

A termék nem érhető el az Ön országában

10x pekingi kacsa 16 nap

Használja ki ajánlatunkat, rendeljen pontosan tíz kacsa, és egész tavasszal és nyáron gondoskodni fog farmjáról.

Ez egy olyan fajta, amely hizlalásra nagyon alkalmas . Kiváló a nagy húsosság . A kacsa nem konfliktusos állat, amely alkalmas nagy állományhoz. Ezért népszerű fajta a nagy gazdaságokban szerte a világon.

Néhány tény a kacsákról

  • Táplálkozni. Napi kétszer táplálja a kacsa takarmányát .
  • Vágás súlya. Ez körülbelül 3 kg. 4 kg-ig terjedő kacsa esetén.
  • Tojás. Egy felnőtt kacsa 170 tojást tojhat .
  • Tenyésztési. Otthon tenyészthető , tanulja meg is.
  • Hizlaló. A hizlalási idő körülbelül 8 hét .

Mit nyújt nekik a szülés után

Nagyon kis kacsa lesz az ölelkezéshez. Hideg lesz, mert csak 16 naposak lesznek, és hajlamosak lesznek az időjárási változásokra. Adj nekik meleg és barátságos új otthont. Valaki már hozzászokott, hogy otthon kezétől otthon van , kipróbálhatja. Készítsen elő egy jó darab rágógumit az adagolóban és elegendő mennyiségű friss vizet , például egy italozóban . Számukra a legmegfelelőbb a VKCH1 megjelöléssel ellátott takarmánykeverék, amelyet kacsák hizlalása után használnak életkoruk 3. hetéig. Ha úgy érzi, hogy hideg , könnyebben megvilágíthatja őket éjszaka, például egy lámpa segítségével.

Kertészet egy kacsa

A kacsák számottevõ segítséget nyújtanak a kertben . Kedvenc finomságuk minden kertész rémálma - a csiga. Nagyon sokat szervezhetnek, mert ellenállhatatlan finomságot teremtenek a kacsa nyelvek számára. Kacsa követelünk az egész vonalon a rovar csigák csak.

Óvakodj a gyümölcsökről, amelyeket nem szeretne kacsa betakarítani az Ön számára. Csak kerítse el a tiltott helyeket . Ne használjon vegyi spray-ket, amikor kacsa szabadon enged.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz