Ház brojlerek 21 nap

Áru kódja: 16
Súly: 1 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

A brojlerprémek olyanok, amelyeket kifejezetten a gyors növekedés, magas húsosság és jó tenyésztés céljából tenyésztettek. Ne felejtse el a megfelelő takarmánykeveréket. Teljes leírás
Nem elérhető

Feliratkozás

2 837,16 Ft

A termék nem érhető el az Ön országában

Ház brojlerek 21 nap

A legelterjedtebb libafaj , amely országunkban előfordul. Kifejezetten a libahús és a lúd specialitások szerelmeseinek tenyésztették. A kis testvérekre jellemző a gyors növekedés és a kiváló húsosság .

Néhány információ a testvérekről

  • Az elejük. Ezek liba, speciálisan tenyésztett hibridek.
  • Diet. Javasoljuk a zöld fűvel ellátott paddockot . Ez garantálja az olcsó hizlalást szinte egész évben.
  • Care. Nem nehéz, és ha megteszi azokat az anya liba a megfelelő ellátást a kis liba egyedül.

Hogyan készülj fel a kézbesítésre?

Az újonnan behozott kisfiúk három vasárnap lesznek . Ezért tegye külön szedésbe vagy faházba a szülés utáni első napokban. Néhány napra van szükségük ahhoz, hogy hozzászokjanak az új környezethez és a légkondicionálóhoz ahhoz, hogy eljuttassák hozzád.

Készen álljon rá fiatal fűhajtásokra vagy kerek csalánkra. A zöld étrend biztosítja számukra az összes szükséges vitamint. Ha úgy érzi, hogy hiányozhat néhány vitaminból, ne habozzon, vásároljon néhány forotot. Számukra a baromfitenyésztéshez a Nutrimix a legjobb . Ha nem szeretnénk, hogy aggódnia etetés, vásárolni őket egyenesen a rmnou keveréket nekik szánt. Ne felejtsen el elegendő mennyiségű friss ivóvizet inni az italozóban.

érdeklődés

Kedvenc ételeik a csiga. Tehát ha van néhány libája vagy háztulajdonos, akkor nem kell aggódnia a kertjével kapcsolatban. Nincs jelen a csiga a legkisebb eséllyel a túlélésre.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz