20x pekingi kacsa 16 nap

Áru kódja: 162
Súly: 20 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

A pekingi kacsa a leggyakrabban nevelt kacsafajta a világon. Hús ízléses, tojás súlya akár 90 g lehet. Gabonafélékből, apró rovarokból és zöld ételekből táplálkozik. Teljes leírás
Készleten
25 391,90 Ft
16 841,60 Ft

A termék nem érhető el az Ön országában

20x pekingi kacsa 16 nap

Egy kicsit kiskacsa , tehát ez az ajánlatunk az Ön számára. Most vásárolja meg őket, és nyáron vagy ősszel ízletes sültre süthet a sütőtálcán.

Néhány tény a kacsákról

  • Táplálkozni. Napi kétszer táplálja a kacsa takarmányát.
  • Vágás súlya. Ez körülbelül 3 kg. 4 kg-ig terjedő kacsa esetén.
  • Tojás. Egy felnőtt kacsa 170 tojást tojhat .
  • Tenyésztési. Otthon tenyészthető, tanulja meg is.
  • Hizlaló. A hizlalási idő körülbelül 8 hét .

Hogyan vigyázzon a kacsákra

Készítse elő őket új otthonukra, biztosítson elegendő mennyiségű ivóvizet és feltétlenül takarmánykeveréket a kacsák számára a VKCH2 címkével. Ezt a keveréket koruk 3. hetetől kezdve kacsáknak szánják. Időről időre adjon nekik némi vitamin- és energiabombát a zsálya formájában. A kezdetektől kezdve naponta kétszer kell élelmet adni nekik, hogy a hizlalás végén egy jó darab rágógumival kitűnő sütés formájában kezelhesse magát .

Kacsa tojás

Ez a kacsa évente 170-200 darabot képes kezelni. És ha figyelembe vesszük, hogy tojásuk akár a kétszeresére is meghaladhatja a tyúkokat , akkor ez tiszteletreméltó teljesítmény. Tojásuk nagyobb mennyiségű vitamint, kalciumot , valamint fehérjét és zsírt is tartalmaz. Néhány tenyésztő azt ajánlja, hogy ezeket a tojásokat legalább 15 percig főzzük, a szalmonellafertőzés fokozott kockázata miatt. Ha saját kacsait tartja ellenőrzés alatt, akkor feltétlenül nem kell félnie a fertőzéstől.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz