15x pekingi kacsa 16 nap

Áru kódja: 163
Súly: 15 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

A pekingi kacsa a leggyakrabban nevelt kacsafajta a világon. Hús ízléses, tojás súlya akár 90 g lehet. Gabonafélékből, apró rovarokból és zöld ételekből táplálkozik. Teljes leírás
Nem elérhető

Feliratkozás

19 043,90 Ft
13 926,70 Ft

A termék nem érhető el az Ön országában

15x pekingi kacsa 16 nap

Ha van elég hely a kertben, használja a többcsomagú kínálatunkat és vásároljon tizenöt darabos kacsát, és szórakozni fog.

A pekingi kacsa a leggyakrabban nevelt kacsafajta a világon. Hús ízléses , tojás súlya akár 90 g lehet. Gabonafélékből, apró rovarokból és zöld ételekből táplálkozik.

Mit tudunk róluk

  • Eredeti. Az Egyesült Államokban nevelték el .
  • Táplálkozni. Nem igényelnek ételt. Elegendő egy kacsakeverék és néha néhány törmelék vagy maradék a konyhából .
  • Tollszín. Csak fehéren viselkedik. Tehát ne keressen újat.
  • Production. A tojás súlya legfeljebb 70 g , évente körülbelül 170 tojást tojhat .

Milyen gondot kell adni nekik a szülés után?

Nagyon kis kacsa lesz az ölelkezéshez. Hideg lesz, mert csak 16 naposak lesznek, és érzékenyek lesznek az időjárási változásokra . Adj nekik meleg és barátságos új otthont. Valaki már hozzászokott, hogy otthon kezétől otthon van , kipróbálhatja. Készítsen elő egy jó darab rágógumit az adagolóban és rengeteg friss vizet , például egy italozóban. Számukra a legmegfelelőbb a VKCH1 megjelöléssel ellátott takarmánykeverék , amelyet kacsák hizlalása után használnak életkoruk 3. hetéig. Ha úgy érzi, hogy hideg , könnyebben megvilágíthatja őket éjszaka, például egy lámpa segítségével.

Kertészet egy kacsa

A kacsák számottevõ segítséget nyújtanak a kertben . Kedvenc finomságuk minden kertész rémálma - a csiga. Nagyon sokat szervezhetnek, mert ellenállhatatlan finomságot teremtenek a kacsa nyelvek számára. A kacsák egész sor rovarokat gyűjtnek, nemcsak a csigakat.

Óvakodj a gyümölcsökről, amelyeket nem szeretne kacsa betakarítani az Ön számára. Csak kerítse el a tiltott helyeket. Ne használjon vegyi spray-ket, amikor kacsa szabadon enged.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz