10x pekingi kacsa 21 nap

Áru kódja: 164
Súly: 10 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

Ez egy olyan fajta, amely hizlalásra nagyon alkalmas. Kiváló a nagy húsosság. A kacsa nem konfliktusos állat, amely alkalmas nagy állományhoz. Ezért népszerű fajta a nagy gazdaságokban szerte a világon. A Felnőtt Kacsa hasított test súlya 3 kg, kacsa és 4 kg. Évente körülbelül 170 tojást tojt. Teljes leírás
Nem elérhető

Feliratkozás

15 416,50 Ft

A termék nem érhető el az Ön országában

10x pekingi kacsa 21 nap

Ez az idősebb, 21 napos kacsa, tehát nem kell aggódnia az egészsége miatt, nagyon alkalmas hizlalásra. Most 10 darabban is kapható. A kacsa kitűnő a magas húsos és ízletes húsával. Kis tenyésztők számára is alkalmas, de a világ minden táján széles körben elterjedt. Ez a gyönyörű fehér hölgy körülbelül 170 tojást tojhat az év során.

Néhány tény a kacsákról

  • Táplálkozni. Napi kétszer táplálja a kacsa takarmányát.
  • Vágás súlya. Ez körülbelül 3 kg. 4 kg-ig terjedő kacsa esetén.
  • Tojás. Egy felnőtt kacsa 170 tojást tojhat.
  • Tenyésztési. Otthon tenyészthető , tanulja meg is.
  • Hizlaló. A hizlalási idő körülbelül 8 hét .


Hogyan vigyázzon a kacsákra

Készítse elő őket új otthonukra, biztosítson elegendő mennyiségű ivóvizet és feltétlenül takarmánykeveréket a kacsák számára a VKCH2 címkével. Ezt a keveréket koruk 3. hetetől kezdve kacsáknak szánják. Időről időre adjon nekik némi vitamin- és energiabombát a zsálya formájában. A kezdetektől kezdve naponta kétszer kell élelmet adni nekik, hogy a hizlalás végén egy jó darab rágógumival kitűnő sütés formájában kezelhesse magát.

Kacsa tojás

Ez a kacsa évente 170-200 darabot képes kezelni. És ha figyelembe vesszük, hogy tojásuk akár a kétszeresére is meghaladhatja a tyúkokat , akkor ez tiszteletreméltó teljesítmény. Tojásuk nagyobb mennyiségű vitamint , kalciumot, valamint fehérjét és zsírt is tartalmaz. Egyes tenyésztők javasoljuk a tojásokat mennek forraljuk legalább 15 percig, mert a megnövekedett fertőzésveszély szalmonella. Ha saját kacsait tartja ellenőrzés alatt, akkor feltétlenül nem kell félnie a fertőzéstől.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz