15x pekingi kacsa 21 nap

Áru kódja: 165
Súly: 15 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

Ez egy olyan fajta, amely hizlalásra nagyon alkalmas. Kiváló a nagy húsosság. A kacsa nem konfliktusos állat, amely alkalmas nagy állományhoz. Ezért népszerű fajta a nagy gazdaságokban szerte a világon. A Felnőtt Kacsa hasított test súlya 3 kg, kacsa és 4 kg. Évente körülbelül 170 tojást tojt. Teljes leírás
Készleten
23 124,80 Ft
14 574,40 Ft

A termék nem érhető el az Ön országában

15x pekingi kacsa 21 nap

Ha van elég hely az udvaron és egy nagy kacsa , akkor biztosan nem bánja 15 darab kacsa.

A pekingi kacsa a leggyakrabban nevelt kacsafajta a világon. Hús ízléses , tojás súlya akár 90 g lehet. Gabonafélékből, apró rovarokból és zöld ételekből táplálkozik.

Mit tudunk róluk

  • Eredeti. Az Egyesült Államokban nevelték el .
  • Táplálkozni. Nem igényelnek ételt. Csak egy hónapra van szükségük a kacsákhoz, és néha néhány darabka vagy maradék a konyhából .
  • Tollszín. Csak fehéren viselkedik. Tehát ne keressen újat.
  • Production. A tojás súlya legfeljebb 70 g, évente körülbelül 170 tojást tojhat.

Mit nyújt nekik a szülés után

Nagyon kis kacsa lesz az ölelkezéshez. Hideg lesz, mert 21 naposak lesznek és hajlamosak az időjárási változásokra. Adj nekik meleg és barátságos új otthont. Valaki már hozzászokott, hogy otthon kezétől otthon van , kipróbálhatja. Készítsen elő egy jó darab rágógumit az adagolóban és rengeteg friss vizet , például egy italozóban . Számukra a legmegfelelőbb a VKCH2 megjelöléssel ellátott takarmánykeverék, amelyet kacsák hizlalása után használnak életkoruk 3. hetéig. Ha úgy érzi, hogy hideg, könnyebben megvilágíthatja őket éjszaka, például egy lámpa segítségével.

Kertészet egy kacsa

A kacsák számottevõ segítséget nyújtanak a kertben. Kedvenc finomságuk minden kertész rémálma - a csiga. Nagyon sokat szervezhetnek, mert ellenállhatatlan finomságot teremtenek a kacsa nyelvek számára. A kacsák egész sor rovarokat gyűjtnek, nemcsak a csigakat.

Óvakodj a gyümölcsökről, amelyeket nem szeretne kacsa betakarítani az Ön számára. Csak kerítse el a tiltott helyeket. Ne használjon vegyi spray-ket, amikor kacsa szabadon enged.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz