15x pulyka brojlerek Big6 8 hét

Áru kódja: 168
Súly: 30 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

Majdnem nyolc hetes hizlalás telt el, ez a kritikus időszak, amikor a pulyka hajlamos volt nedvesedésre, és az azt követő hideg is megszűnt, és az állat készen áll egy új otthonra. A pulykát speciális takarmányokkal táplálhatja, amelyek tartalmazzák a szükséges vitaminokat vagy gabonafélék, zöldtaka Teljes leírás
Készleten
77 341,60 Ft
67 171,90 Ft

A termék nem érhető el az Ön országában

15 x Big6 pulyka brojler 8 hét

Van elég nagy karámod, és imádod a pulykahúst? Vásárolja meg tizenöt darabunkat, és az egész évben gondoskodik róla. Nem kell aggódnia a virágágyások miatt , ezek nem annyira rongyos, mint a tyúkok.

A fehér mellű pulyka pontos neve . A speciális tenyésztésnek köszönhetően a pulyka minimális takarmányt fogyaszthat, ugyanakkor maximális haszonra képes átalakítani gyors növekedés és kiváló húsosság formájában.

Ezek a fejlődési jellemzők a pulyka egészségét károsítják, ezért nem problémamentesek. A gyors növekedés miatt a lombozat gyengén jár, nem tud repülni, és a betegség iránti fogékonyságban is szenved.

Ha csak pulykát vagy csak pulykát akar, akkor ezt a kérést megrendelése szerint kell közölnie velünk.

Mi jellemző egy fiatal pulyka számára?

  • Táplálkozni. Minimális fogyasztás. K3 összetett takarmány és a konyhából maradék.
  • Hízási idő. 8 héten belül hizlalják őket.
  • Vágás súlya. Törökország 12–14 kg, Törökország 18–25 kg.
  • Health. Hajlamosak az időjárási változásokra, és betegségeket szenvednek. 9 hetes kor után ez az aggodalom megszűnik.

Mit adhat nekik a szülés után?

Életkoruk legfeljebb nyolc hete az úgynevezett kritikus időszak. Hajlamosak nedvességre és később megfagyni . Röviden: a lehető legtöbb kényelmet és meleget kell adni nekik, mielőtt kicsit felnőnek. De vége van neked. Most egy pulyka van otthon egy kritikus időszak után. Életkoruk körülbelül 8 hét lesz.

Készítsen elegendő ételt pulykákhoz és friss ivóvízhez, pl . Itt hosszabb ideig tiszta marad. Hagyjuk egy ideig megszokni az új környezetet, akkor a hizlalással kezdjük, és néhány hónapon belül nagy pulykákká vagy pulykákká nőnek ízletes sütéshez. Természetesen ezeket más házi baromfival együtt is tarthatja, és egy éjszakán át egy menedéket biztosíthat számukra egy csirkehúsban.

érdeklődés

A pulyka nem károsítja a füvet, mivel a tyúkokkal ellentétben nem kapzsak. Egyáltalán nem kell aggódnia a virágágyások miatt.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz