10x Husokachna Mulard 21 nap

Áru kódja: 176
Súly: 10 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

Mulard kedvenc állat. Gyorsan növekednek, húsuk nagyon ízletes és különbözik a többi fajtától, és nagyobb méretűek is. Általában fehér színűek. Teljes leírás
Készleten
16 712,00 Ft
11 918,60 Ft

A termék nem érhető el az Ön országában

10x Husokachna Mulard 21 nap

A Husokachny tőkés embereket csak a husokachna kifejezés ismeri. Ez egy kacsa hibridje, amelyet húst tenyésztenek. Erre a célra is tenyésztették.

Röviden: ha nagyszerű sültre vágyik , szerezzen be egy kócsapot.

Alapvető tudnivalók a libaművekről

  • Felnőttkorban. A Husokachny három hónapos korban érkezik , amikor felvághatja és ízletes sütéssé teszi őket.
  • Hús és máj. Húsuk kevésbé zsíros, mint a klasszikus kacsahús. A Pâté szerelmesei nagyra becsülik a muladekat az extra nagy májért.
  • Etetés. Egy súlytömeg-kilogrammonként körülbelül 3,2 kg takarmányt fogyasztanak.
  • Sokszorosítás. A kutyákat nem lehet reprodukálni, mert termékenyek. Utál a tojásokat is.
  • Tömeg. A hizlalás végén körülbelül 4 kg súlyú.

Hogyan vigyázni rájuk és hogyan tenyészteni őket?


Ha lehetőséget ad a libamombáknak a legeltetéshez, akkor maguk fogják megszerezni az étel nagy részét . Este öntsük rájuk a takarmánykeveréket, ez felgyorsítja a növekedést. Gabonafélékkel is kezelheti őket . Egyébként a libák a szükségtelen és ellenálló állatok közé tartoznak, amelyeket a tyúkokkal együtt tarthat, és egy tyúkban éjszakára rögzítheti.

Milyen gondot kell adni nekik hazaérkezés után


A szállítás után hagyja, hogy a libamombák nézzenek körül egy darabig. Az utazás és az új környezet stresszt jelent számukra, ám hamarosan megszokják. Ha lehetősége van arra, hogy legalább egy hétig külön elhelyezzen a gazdaság friss tagjait, akkor tegye meg. Ily módon a libapumpák gyorsabban akklimatizálódnak, és más baromfi számára ezeket a paddockba engedhetik.

A mularokat kora fiatalkor óta táplálják összetett takarmánnyal , tehát adjuk nekik ezt a keveréket a kezdetektől, és fokozatosan átalakíthatjuk saját étrendjébe . Ha azt szeretné, hogy a libák jól növekedjenek, és a lehető leghamarabb ugráljanak a sütőlapjára, akkor az élettartama hátralévő részében legalább takarmánykeveréket használjon.

A Husokachny még mindig 21 napos, és még felnövekedésük előtt vigyázzon az időjárási változásokra és a heves esőzésekre. Jóllehet a tojásfélék nehéz baromfifaj, a jelentős alacsony hőmérséklet (kb. 10 fok) már korán károsítja őket.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz