Törökország Brojlerová Big6 11 hét

Áru kódja: 18
Súly: 2.5 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

A pulyka nem károsítja a füvet, mivel a tyúkokkal ellentétben nem kapzsak. Az egyik érdekes dolog ezen állatnál az, hogy ülő időszakban nem mehetnek takarmányozni, vizet vagy üríteni, tehát le kell fektetni őket. Teljes leírás
Nem elérhető

Feliratkozás

5 557,71 Ft

A termék nem érhető el az Ön országában

Törökország Brojlerová Big6 11 hét

A brojler pulyka speciális tenyésztési folyamaton ment keresztül, amelynek jellemzőit gondosan módosították. Annak érdekében, hogy a lehető legrövidebb időn belül megfelelő mennyiségű húst adjanak a tulajdonosoknak. A B6 megjelölés a széles mellű pulyka nehéz típusát viseli.

Alapvető tények a brojler pulykakról

  • Gyors növekedés. A vágás érettsége körülbelül 20 hetet vesz igénybe, a pulykáknak legfeljebb 25 hét tenyésztésre van szükségük.
  • Fogyasztás. Egy élettartama alatt a pulykák kb. 3 kg takarmányt fogyasztanak tömeggyarapodás kilogrammonként.
  • Hús. A tenyésztők ezt a pulykafajtát értékelik jelentős húsossága miatt . A mellek átlag feletti fejlettséggel rendelkeznek , így tőlük igazán nagy mellfilét kaphat.
  • Sex. A pulyka korai életkora óta biztonságosan megkülönböztethető a pulyktól .
  • Sokszorosítás. A brojler pulykákat nem lehet szaporítani . Ha sikerül ezeket a pulykákat tenyészteni, fiatalok nem fogják elérni az olyan tulajdonságokat, mint a speciálisan nevelt szüleik .

Hogyan vigyázzon a pulykákra, hazavitték őket

Ha lehetséges, helyezze a pulykát csendes helyre, külön a többi baromfitól . Gyorsabban felépülnek a szállításból, és megszokják az új környezetet . Kb. 3 kiló súlyt fognak elérni. Ne felejtsük el sok vizet és ételt adni nekik. Az elején megszórja őket pulykák takarmánykeverékével , amelyekhez hozzászoktak, és fokozatosan átalakíthatja étrendjébe.

Egy külön helyet, hagyjuk egy hétig, majd helyezzük át őket a depóban a tyúkok, amelyek jól tolerálják. Kisebb pulyka esetén vigyázzon, nehogy megnedvesedjön és lehűljön. Megfázhatnak és megbetegedhetnek.

A pulykák megfelelő fejlődését és gyors növekedését a takarmánykeverék formájában történő takarmány biztosítja. A nap folyamán lehet kiűzni a legelőre, és este pedig kényeztesse magát egy jól étel a pulyka keverék.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz