Fehér lúd tenyésztése

Áru kódja: 183
Súly: 5 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

A tenyészlúd a különleges libatípus közé tartozik, amelyet a libahús szerelmeseinek értékelni fognak. Jellemzőik a gyors növekedés és a kiváló húsosság. Ez az egyik legrégebbi tenyésztett baromfi, és tenyésztésének régóta hagyománya van hazánkban. Szerény, kemény és megőrizte a tojáson ülés természe Teljes leírás
Nem elérhető

Feliratkozás

24 990,30 Ft

A termék nem érhető el az Ön országában

Fehér lúd tenyésztése

Mint minden brojler , ők is húsként készülnek . A brojlercsirkék nem teljesen tartoznak a libák fajtái közé, libák , speciálisan tenyésztett húshibridek .

Ez az egyik legrégebbi tenyésztett baromfi, és tenyésztésének régóta hagyománya van hazánkban. Szerény, kemény és megőrizte a tojáson ülés természetes ösztönét . Megfelelően és minden gondossággal és gondossággal gondoskodik fiataljairól.

A brojler libák főbb jellemzői

  • Gyors növekedés .
  • Alacsony takarmány- fogyasztás állati súlynövekedésenként (kb. 2,3 kg takarmány / 1 kg állat-súlygyarapodás).
  • Több sovány hús, mint más libáknál, és magas húsosságú.
  • A vágás érettsége eléri a 9. hetet.
  • A célsúly körülbelül 4,5 kg, nagyobb fajták legfeljebb 6 kg.

Milyen környezetet és élelmet kínál nekik

A hátsó udvar környezete teljes mértékben elegendő a hízott libák számára. Ezek a libafélék olyan súlyúak, hogy levághatják a libákat, és egyenesen eljuttathatják a sütőtálcába.

Ha otthon vásárol fiatal kislibakat , akkor hagyja, hogy időről időre legeljenek , ami előnyös a libák számára. A vízen maradás mellett.

Használjon speciális takarmánykeveréket a libák táplálásához, gabonafélék és zöldek hozzáadásához.


A brojlercsirkék nem reprodukálhatók otthon. A brojlercsirkék nem szeretnek a tojásokon ülni, és egyes tojásdarabok egyáltalán nem is feküdnek.

Bizonyos esetekben előfordul, hogy az ilyen típusú libák eldobnak egy házat. Ez azonban nem éri el az olyan tulajdonságokat, mint egy igazi brojler. A brojlereket bizonyos fajta libák speciális keresztezésével hozzák létre, hogy minőségük elérje a kívánt paramétereket .

Összességében azonban a brojlercsirkék nem igényelnek különös gondot, mint más libák tenyésztésekor .


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz