Landesse tenyészliba

Áru kódja: 184
Súly: 5 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

A Landesques a legnépszerűbb libafajták élvonalába kerül. A libák nem pihennek, nem szenvednek betegségekben, kiváló húst és májat adnak neked. Teljes leírás
Nem elérhető

Feliratkozás

26 415,30 Ft

Landesse tenyészliba

A landesi liba Franciaországból származik. A tenyésztők számos olyan tulajdonság miatt kedvelték őket, amelyek kitűnnek a többi fajta libától . Kiváló izomzat , nagy máj, kiváló ízlés, korlátozott hangszó- kifejezések, nagy életerő és páncélzat a betegségekhez .

A landes libák főbb jellemzői

  • Súly szempontjából ez az egyik közepesen nehéz libák fajtája (lúd súlya 6,5 kg, házának 7,5 kg).
  • Színező tenyésztők gyakran választott szín vad természet. A fehér változatban is előfordulnak.
  • A betegségek rövid a landeskákon, nem szenvednek tőlük. A kemény és rendkívül ellenálló fajtákhoz tartozik, kiváló életerővel.
  • Gyors növekedés . A vágási súly 3 hónapon belül növekszik.
  • Kiváló húsosság és nagy máj hasznos minden tenyésztő számára. Ezenkívül a húsot és a májat az igazi ínyencek dicsérik, és nem engedik meg az ízlésnek .

Liba tenyésztése és etetése

A tenyész libák szintén hizlaltak, olyan súlyú és életkorúak, hogy elküldik őket egyenesen a sütőtálcába, és ízletes sütéseket kapnak. Vagy tartsa a libákat saját tenyésztés bővítéséhez.

LANDesk elviselni akár 40 fehér tojás mérete körülbelül 170 g. Az idősebb tűri akár 80 darabot évente. Nem nagyon vágynak arra, hogy a tojáson üljenek , így kiköltözhetik az invakat a keltetésben .

Ezeket a libákat, mint mások, a legelőn való tartózkodásuk és a folyó vízen való úszás lehetősége igazolja. Összetett takarmányokhoz az i és az összetett takarmányt használja. Ha lehetővé teszi a libák számára, hogy naponta hozzáférjenek a vízhez , tollaik megszerezik a megfelelő tulajdonságokat, és akkor azt saját igényeikhez is felhasználhatják .


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz