Granulált széna 10 kg

Áru kódja: 185
Súly: 5 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

Természetes ömlesztett takarmány. 10 kg-os zsákokban csomagolva. Kiegészítő takarmányként baromfi számára, de egészségi problémákkal küzdő lovak (légzési nehézségek, rossz fogak), valamint nyulak és kis rágcsálók számára is. Teljes leírás
Nem elérhető

Feliratkozás

1 671,20 Ft

Granulált széna 10 kg

A széna kiegészítő takarmányként szolgál baromfi, egészségi problémákkal küzdő lovak (légzési nehézségek, rossz fogak), valamint nyulak és kis rágcsálók számára.

A szemcsék kiváló minőségű szénatakarmányból készülnek, különösen a lucerna és a vetőmag-állományokból, és nem tartalmaznak semmilyen adalékanyagot. A granulátum formájú takarmány előnye, hogy kisebb mennyiségben tárolja, hőkezelt és tiszta formában korlátlanul megőrzi a tápanyagok minőségét és összetételét. A termelés során ún. Extrudálásra, azaz a takarmány hőkezelésére kerül sor. Ez egy finom feldolgozási módszer.

A pelletek széna előnyei

  • alacsony porrészecskék
  • a takarmányban a mikroorganizmusok nemkívánatos előfordulásának csökkentése
  • megnőtt a takarmány eltarthatósága

Szénahasználat

  • takarmányként, különösen télen , amikor nem áll rendelkezésre friss fű

A szemcsék előnyei

  • a fül nagyon ízletes
  • könnyen kezelhető
  • a nyulak gyorsabban növekednek utánuk
  • a nő előbb terhes lesz

Miért táplálja a széna?

Télen, amikor nem lehet friss füvet vagy csalánkat keresni, minden bizonnyal hasznos lesz. A házinyulak legfontosabb étele a széna. T tartalmaz sok rost, ami nagyon fontos a megfelelő bél perisztaltika. A széna rágás is segít a fogak rendszeres köszörülésében .

Azt mondani, hogy az etetés egyetlen helyes módja a széna korlátlan elérése , a hülyeség. Hasonlóképpen az az állítás, hogy napi 6 kg széna elegendő ahhoz, hogy az átlagos ló egészséges legyen. A legeltetés vagy a széna a lovak legtermészetesebb étrendje, és az egyes lók adagjának alapját kell képeznie. Ugyanúgy, mint a széna fontos a lovak számára, ugyanolyan fontos a nyulak számára .

Etetési utasítások és felhasználás

A ló etetése előtt javasoljuk, hogy meleg vízben áztassa 1: 2 arányban (azaz 0,5 l víz / 1 l széna). A nyúl etetésekor nem szükséges a széna áztatása, a nyúltenyésztésbe szárítva.
Ha szépen eteti a fülét, akkor a szénaforgók mindenképpen hasznosak lesznek. Változatot árusítunk felső vagy oldalsó töltéssel .


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz