2x búza - 10 kg

Áru kódja: 194
Súly: 20 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

Gazdasági takarmány baromfi számára. Táplálja az állatot ivóvízzel. Teljes leírás
Készleten
2 448,50 Ft

Búza 20 kg

Ez a baromfi takarmányozásának gazdaságos lehetősége. Használja ki árajánlatunkat, és vegyen jóval tyúkjait és vízimadarait, és azonnal vásároljon 20 kg búzát.

A búza az egyik legfontosabb fehérjeforrás , amelyet több, mint kukorica és rizs tartalmaz. A világtermelés körülbelül 670 millió tonna, sokféle fajtában. Főleg fehér kenyér előállítására, de búza sör előállítására és baromfi etetésére is szerte a világon.

A gabonafélék képezik minden csirke étrend alapját, de a tenyésztő véleménye más. Fontos vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak a tyúkok számára. Minden tyúk igényesebb határ , így a legjobb étrend összeállítása néha napokig tart.

Egy kis történelem

A búza poliploid, három párhuzamos génnel. A vadon élő fűből termesztették a Földközi-tenger keleti részén vagy Etiópiában, és az egész régi világban elterjedtek a neolitikumban. A 16. században spanyol misszionáriusok hozták Amerikába. A 20. században az új fajták Európában számos regionális fajtát és rozsot kivezettek, és ma genetikai módosítással használják a szár rövidítését, mert a modern műtrágyákkal egyébként túl magasan növekednének és megtörtek .

A búza előnyei

  • megfizethető minden tenyésztő számára
  • az összes baromfi elfogyasztja
  • megfelelő tárolás esetén egy évig tart
  • olcsó energiaforrás és vitaminok

Csírázott búza

Nagyon fontos a csírázott gabona, különösen télen, amikor a havas és fagyos talajban lévő baromfinak nincs mit enni. Minden csíra számos vitamint és enzimet tartalmaz, amelyek támogatják az egyes tojótyúkok vagy fiatal csirkék teljesítményét. A csírázott gabona puhább és enyhén emészthető baromfi számára. Általában búza vagy árpa csírázik.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz