10x pulyka brojlerek Big6 11 hét

Áru kódja: 196
Súly: 25 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

A pulyka nem károsítja a füvet, mivel a tyúkokkal ellentétben nem kapzsak. Az egyik érdekes dolog ezen állatnál az, hogy ülő időszakban nem mehetnek takarmányozni, vizet vagy üríteni, tehát le kell fektetni őket. Teljes leírás
Készleten
55 577,10 Ft
45 213,10 Ft

A termék nem érhető el az Ön országában

Törökország Brojlerová Big6 11 hét

A brojler pulyka speciális tenyésztési folyamaton ment keresztül, amelynek jellemzőit gondosan módosították. Annak érdekében, hogy a lehető legrövidebb időn belül megfelelő mennyiségű húst adjanak a tulajdonosoknak. A B6 megjelölés a széles mellű pulyka nehéz típusát viseli.

Alapvető tények a brojler pulykakról

  • Gyors növekedés. A vágás érettsége körülbelül 20 hetet vesz igénybe, a pulykáknak legfeljebb 25 hét tenyésztésre van szükségük.
  • Fogyasztás. Egy élettartama alatt a pulykák kb. 3 kg takarmányt fogyasztanak tömeggyarapodás kilogrammonként.
  • Hús. A tenyésztők ezt a pulykafajtát értékelik jelentős húsossága miatt . A mellek átlag feletti fejlettséggel rendelkeznek , így tőlük igazán nagy mellfilét kaphat.
  • Sex. A pulyka korai életkora óta biztonságosan megkülönböztethető a pulyktól .
  • Sokszorosítás. A brojler pulykákat nem lehet szaporítani . Ha sikerül ezeket a pulykákat tenyészteni, fiatalok nem fogják elérni az olyan tulajdonságokat, mint a speciálisan nevelt szüleik .

Hogyan vigyázzon a pulykákra, hazavitték őket

Ha lehetséges, helyezze a pulykát csendes helyre, külön a többi baromfitól . Gyorsabban felépülnek a szállításból, és megszokják az új környezetet . Kb. 3 kiló súlyt fognak elérni. Ne felejtsük el sok vizet és ételt adni nekik. Az elején megszórja őket pulykák takarmánykeverékével , amelyekhez hozzászoktak, és fokozatosan átalakíthatja étrendjébe.

Egy külön helyet, hagyjuk egy hétig, majd helyezzük át őket a depóban a tyúkok, amelyek jól tolerálják. Kisebb pulyka esetén vigyázzon, nehogy megnedvesedjön és lehűljön. Megfázhatnak és megbetegedhetnek.

A pulykák megfelelő fejlődését és gyors növekedését a takarmánykeverék formájában történő takarmány biztosítja. A nap folyamán lehet kiűzni a legelőre, és este pedig kényeztesse magát egy jól étel a pulyka keverék.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz