Ház Landeské 21 nap

Áru kódja: 20
Súly: 1 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

Az iszapok gyorsan növekedni fognak, ezért elegendő élelmiszerre, hőre és ivóvízellátásra van szükségük. Ezek nagyobb kínálatot mutatnak, mint más fajták. 10 hét után önállók és készen állnak a tenyészállományba való felvételre. Teljes leírás
Nem elérhető

Feliratkozás

3 744,01 Ft

A termék nem érhető el az Ön országában

Ház Landeské 21 nap

Ez a francia liba , amely színében nagyon hasonló a nagy libához, nagyon nyugodt és nagyon önellátó állat.

A landes libák főbb jellemzői

  • Súly szempontjából ez az egyik közepesen nehéz libák fajtája (lúd súlya 6,5 kg, házának 7,5 kg).
  • A színes tenyésztők leggyakrabban vad színű karaktert választanak. A fehér változatban is előfordulnak.
  • A betegségek rövid a landeskákon, nem szenvednek tőlük. A kemény és rendkívül ellenálló fajtákhoz tartozik, kiváló életerővel .
  • Gyors növekedés.
  • Kiváló húsosság és nagy máj hasznos minden tenyésztő számára. Az ínyencek dicsérik a húst és a májat is, és nem engedik meg az ízlésnek.

Hogyan lehet megközelíteni őket az Ön számára történő kézbesítéskor?

Egy igazán kicsi, 21 napos hernyóval hozunk egy landesiai libát. Kezdetben adj nekik békét és sok meleget . Néhány tapasztalt tenyésztő első hónapban meleg otthonban helyezi el őket, például a folyosón vagy a garázsban vagy az istállóban. Azt gondolhatja, hogy kissé stresszes. Ne aggódjon, a stressz néhány nap alatt elmúlik, és a landeskák csak boldoggá tesznek. Érkezés előtt készítsen nekik megfelelő ételt és elegendő mennyiségű ivóvizet egy tálban vagy ivóban .

Az iszapok gyorsan növekedni fognak , ezért elegendő élelmiszerre , hőre és ivóvízellátásra van szükségük. Ezek nagyobb kínálatot mutatnak, mint más fajták. A 3. héten már függetlenek és készen állnak a tenyészállományba való felvételre .

Liba tenyésztése és etetése

A gondozás és a tenyésztés nem különös és igényes. Körülbelül 2-3 hónap elteltével hizlalott baromfit . A hízott libák olyan súlyú és életkorúak, hogy elküldhetik őket egyenesen a sütőtálcába, és ízletes sütéseket kapnak. Vagy tartsa a libákat saját tenyésztés bővítéséhez .

A landeskok legfeljebb 40 fehér tojást tojnak, körülbelül 170 g méretűek, az idősebbek pedig évente akár 80 darabot tojhatnak. Nem nagyon vágynak arra, hogy a tojáson üljenek, így kiköltözhetik az invakat a keltetésben.

Ezeket a libákat, mint mások, a legelőn való tartózkodásuk és a folyó vízen való úszás lehetősége igazolja. Kiegészítéshez vegyes takarmányokat és gabonaféléket használjon . Ha lehetővé teszi a libák számára, hogy naponta hozzáférjenek a vízhez, tollaik megszerezik a megfelelő tulajdonságokat, és akkor azt saját igényeikhez is felhasználhatják.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz