Csíkos napraforgó 10 kg

Áru kódja: 201
Súly: 10 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

A napraforgómag nagyon ízletes étrend-kiegészítő minden házi baromfi számára. A csomag 10 kg hámozatlan napraforgó lágyított magot tartalmaz, papírzacskóba csomagolva. Teljes leírás
Készleten
4 145,61 Ft

Csíkos napraforgó 10 kg

Nincs napraforgó, mint napraforgó. Ez egy csokor napraforgó.

A csíkos napraforgó körülbelül tíz százalékkal kevesebb zsírt tartalmaz, mint a fekete napraforgó. Az összes vetőmag csak étrend-kiegészítőként alkalmazható tyúkok számára, bár ezek nagyobb arányban tartalmaznak minőségi telítetlen zsírt. Ha zsíros étrenddel táplálkoznak, a baromfi túl zsíros lesz és tojásmennyisége csökken. Napraforgó felveheti a baromfi takarmány 2 x - heti 3 alkalommal.

A csomag 10 kg hámozatlan napraforgómagot tartalmaz.

előnyök

  • A napraforgó hozzájárul a tollminőségéhez . Adja hozzá a takarmányhoz, különösen a mosási szezonban. A napraforgónak köszönhetően felgyorsíthatja a tollcsere folyamatát és javíthatja annak minőségét.
  • A magok nagy mennyiségű cinket tartalmaznak , ami elősegíti a baromfi megfelelő fejlődését és az erős csontszerkezetet.
  • Ezen kívül egész sor vitamint (A, B, E) és ásványi anyagot talál, amelyek növelik a baromfi életképességét, elegendő energiát és vágyat adnak az élethez.

Mag adagolás

Ajánlja a tyúknak hetente 2-3-szor, például közvetlenül a kezéből . Javasoljuk, hogy kevésbé háziasított csirkék keverje össze a normál ételekkel. Az összes vízimadarat napraforgóval is etetheti.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz