Köles 10 kg

Áru kódja: 203
Súly: 10 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

A fehér köles szinte minden háziállat számára alkalmas (a rágcsálóktól a lovakig). Teljes leírás
Nem elérhető

Feliratkozás

2 059,85 Ft

Köles FEHÉR 10 kg

Fehér köles takarmánykeverékével, valamint lovakkal és rágcsálókkal táplálhatja díszmadarak, galambok, víz- és gereblyebaromfi, valamint a lovak és rágcsálók táplálékát, amelyeket otthon örömére tart. Ezért univerzális összetett takarmánynak tekinthető. Kicsi állatok számára alapanyagként használható, nagyobb állatok számára kiegészítőként . A takarmány ásványi anyagokkal szerezhető be, amelyek a kölesben tartalmazzák a legtöbb gabonafélét.

A csomagban csak 10 kg fehér köles található. Csomagolva egy papírzacskóba.

előnyök:

  • Fehér színben a normál feletti szilíciummennyiséget találja . Az a ajándéka, hogy erősíti az izom-csontrendszert és megelőzi az ízületi betegségeket .
  • A teljes mellek gluténmentes növényekhez tartoznak, így fogyasztásuk pozitív hatással van az állatok emésztésére . Nem terheli a testüket, mint a gluténmentes ételek.

Hozzávalók:

A takarmánykeverék fehér kölesből áll.

Etetési utasítások:

Töltse a köles magzatlanul, szárazon az állatoknak. A napraforgómag beilleszthető bele. Adjon mindig ésszerű adagot, hogy a lehető leghamarabb el lehessen fogyasztani. Mindig dobja ki a következő napi takarmányt. Ezenkívül biztosítsa az állatok állandó ivóvízellátását, különösen, ha táplálkozásuk száraz ételeken alapszik.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz