Köles 10 kg

Áru kódja: 206
Súly: 10 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

A zöld köles szinte minden háziállat számára alkalmas (a rágcsálóktól a lovakig). Teljes leírás
Nem elérhető

Feliratkozás

2 059,85 Ft

Köles ZÖLD 10 kg

A köles díszmadarakkal, galambokkal, víz- és gereblyem baromfival, valamint lovakkal és rágcsálókkal táplálható, amelyeket otthon örömére tart. Ezért univerzális összetett takarmánynak tekinthető. Kicsi állatok számára alapanyagként használható, nagyobb állatok számára kiegészítőként . A takarmány ásványi anyagokkal szerezhető be, amelyek a kölesben tartalmazzák a legtöbb gabonafélét.

A csomagban 10 kg zöld köles található.

előnyök:

  • A zöld és a sárga kölesben a szokásosnál nagyobb mennyiségű szilícium található. Az a ajándéka, hogy erősíti az izom-csontrendszert és megelőzi az ízületi betegségeket .
  • Mind a négy köles típus gluténmentes növényekhez tartozik , így fogyasztásuk pozitív hatással van az állatok emésztésére . Nem terheli a testüket, mint a gluténmentes ételek.
  • A kanári fű a fűmagok közé tartozik. Ez is gluténmentes . Tökéletesen lebontja a felhalmozódott zsírokat , ami elősegíti a túlsúly elleni küzdelmet . Jó hatással van a kiválasztásra és a húgyúti rendszerre . Ugyanakkor életerőt ad az állatoknak.

Hozzávalók:

A takarmánykeverék csak zöld kölesből áll. Csomagolva egy papírzacskóba.

Etetési utasítások:

Adjon állatoknak nyers zöld, nem száraz köleset. A napraforgómag beilleszthető bele. Adjon mindig ésszerű adagot, hogy a lehető leghamarabb el lehessen fogyasztani. Mindig dobja ki a következő napi takarmányt. Ezenkívül biztosítsa az állatok állandó ivóvízellátását, különösen, ha táplálkozásuk száraz ételeken alapszik.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz