2x takarmánykeverék tojótyúknak N2 - 18 kg (granulátum)

Áru kódja: 236
Súly: 36.2 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

A granulált takarmánykeveréket speciálisan keverik, hogy megfeleljen a tojótyúkok magas igényeinek az intenzív tojásrakás során. Alkalmas a tyúk kb. 25. hetétől. Az állat egészséges hasznához szükséges vitaminok keverékét tartalmazza. Teljes leírás
Készleten
7 902,58 Ft
6 866,17 Ft
(189,67 Ft / kg)

Takarmánykeverék tojótyúkok számára 36 kg - szemcsék

A takarmányt az összes tojófajtának szánják, amelyek elérték a tojási korot . A kompozíciót úgy alakították ki, hogy fedezze minden tojótyúk táplálkozási értékét, amelyekre a tojásképződés és az tojásrakás rendkívül igényes. Az étel biztosítja számukra a szükséges energiát, különösképpen vitaminokat és ásványi anyagokat , hogy szilárd héjú minőségi tojásokat adhassanak a tulajdonosoknak.

Most egy kényelmes többcsomagolásban, ahol extra kacsa megmentése mellett az ételek sokkal hosszabb ideig tartanak.

előnyök

  • Luzern. A növényi fehérje kulcsfontosságú forrása és egy hatalmas energiatároló . Segít a tyúkoknak az elveszített erő visszaszorításában. Serkenti a máj és a vesék emésztését és megfelelő működését .
  • E- vitamin. Elegendő E-vitamin megakadályozza a fáradtságot. Gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, és elősegíti a káros zsírok feloldását. Ha elegendő mennyiségű E-vitamint tartalmaz, a tyúk nem hajlamosak hizlalásra .
  • A-vitamin. Az A- vitaminnak köszönhetően tyúkodnak szemszem lesz. Támogatja a vérképzést és az erős csontokat.

Ajánlott napi adag

Az egyes fajtáknak eltérő követelményeik vannak a takarmány-adagolásra. A takarmány-fogyasztás függ a fajta típusától (a nehéz fajtáknak több takarmányra van szükségük, mint a könnyű fajtákra) és a tyúkok mozgásának környezetétől .

A közepesen nehéz tyúkok takarmányadagja átlagosan napi 120 g .

Száraz ételek esetén ne felejtsük el elegendő mennyiségű friss vizet biztosítani a tyúknak.

összetétel

búza, kukorica, búzakorpa, kalcium-karbonát, szójaliszt, Árpa, lucerna liszt, nátrium-klorid, DL - metionin, A-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin, réz-szulfát-pentahidrát (CuSO 4 5H 2 O)


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz