Kakas dió

Áru kódja: 242
Súly: 2 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

Szeretne egy dió színű csaptelepet? Neked kell. Nagyon alkalmas vonatokra, de más tyúkfajtákra is. Teljes leírás
Készleten
5 039,51 Ft
4 262,21 Ft

A termék nem érhető el az Ön országában

Kakas dió

Ez a kakastípus az egyik legnépszerűbb nyugodt jellege és szerény tenyésztése miatt . Világszerte exportálják Afrikába és Latin-Amerikába. A jelenléte a kakas az állományban megvan a szilárd alapot, tyúkok csendesebb, és neki köszönhetően kakas ura teremtés pótolhatatlan processzor számos funkciót .

Alapvető tények a Vlašák kakasokról

  • Tömeg. Súlyuk felnőtt rozetta között mozog 2,7 és 3,3 kg. Ezért ez az egyik közepesen nehéz kakas .
  • Szexuális érettség. Általában a 20. hét körül érik el.

kakas GIFfémhalál GIF

A kakasok tenyésztése és gondozása

Ez a kakasfajta igénytelen a tenyésztésre. A nyáj nem fog küzdeni. Jól tolerálja a gazdaság más állatait . Nem szenved agresszív természetűtől .

Első pillantásra a kakasok jó felépítésű , gazdag tollazattal. Zárja be a kakasokat egy éjszakára más tyúkokkal egy csirkehúsban . A kakas és a tyúk elválasztása nem sok jót tesz.

Táplálja a kakasokat, mint csirkék, ne tegyen különbséget közöttük. A kakastulajdonosoknál kissé nagyobb takarmány-fogyasztás várható el, mint a tyúkoknál.

Hogyan lehet megközelíteni a kakasot hazajuttatás után?

A legjobb helyzet akkor, ha vásárol egy pár új tyúkot egy új csapért. Együtt jobban megszokják az új környezetet . Maga a kakas bonyolultabb helyzetben lesz egy létező tyúkállomány számára, amelyet elfogadni lehet.

A Slepičář kakasai körülbelül 20 - 22 hetes korúak, amikor megvásárolják. Vagyis a szexuális érettség kezdetén.

A kakasok (valamint a tyúkok) kezdetben hozzászoktak az összetett takarmányok táplálásához. Adja nekik a keveréket először, de fokozatosan megszokhatja a választott étrendet . A megfelelő virágzáshoz azt javasoljuk, hogy a keveréket a kakas életében legalább esti ételként használja .


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz