Takarmánykeverék a K3 csirkéhez - 10 kg

Áru kódja: 28
Súly: 10.2 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

Takarmány csirke számára a 10. és 22. hét között. Táplálja az állatot ivóvízzel. Teljes leírás
Készleten
2 318,95 Ft
(227,35 Ft / kg)

Takarmánykeverék a K3 csirkéhez - 10 kg

Laza takarmánykeverék, amelyet a 10. hétig tartó csirkéknek szántak . Ez egy komplett étel a kiváló csirketenyésztéshez, így később egészséges és nagy tojásokat tojhat.

K3 előny

  • állati alapanyagok használata nélkül
  • A- és E-vitamin tartalom
  • magas lucernatartalom

Luzern. A növényi fehérje kulcsfontosságú forrása és egy hatalmas energiatároló . Segít a tyúkoknak az elveszített erő visszaszorításában. Serkenti a máj és a vesék emésztését és megfelelő működését .

E- vitamin. Elegendő E-vitamin megakadályozza a fáradtságot. Gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, és elősegíti a káros zsírok feloldását. Ha elegendő mennyiségű E-vitamint tartalmaz, a tyúk nem hajlamosak hizlalásra .

A-vitamin. Az A- vitaminnak köszönhetően tyúkodnak szemszem lesz. Támogatja a vérképzést és az erős csontokat.


Takarmány összetétele

Búza, kukorica, szójabab extrahált pirított liszt (GMO-kból előállítva), zab, lucernadara, kalcium-karbonát, búzakorpa, napraforgó kivonatú dara, részben hántolt, kétbázisú kalcium-foszfát, nátrium-klorid, DL - metionin

Hogyan etetni?

Naponta kb. 75 g tyúk darabján keresztül a csirke 22. életévéig. Aztán azt javasoljuk, hogy váltson az N2 tojótyúkok takarmánykeverékére. Ne felejtsük el a biztonságos víz friss ivóvízellátását , pl .

Előny az Ön számára

Minőségi takarmányt szállítunk a baromfival együtt. Ez kiküszöböli a nehéz zsákok szállításának nehézségeit. Ezen felül kihasználhatja ajánlatunkat, nevezetesen az összetett takarmányt egy többcsomagolásban, ahol ez további kacsa megtakarítását eredményezheti, és a takarmány sokkal hosszabb ideig fog tartani.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz