Szuper prémium élelmiszer Nativia Puppy 15kg

Áru kódja: 276
Súly: 15 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

A szuper prémium étel minden fajta kölyökkutyája számára megfelelő, várandós és szoptató szukák számára is. A fehérje 84% -a állati alapanyagból származik, és a szénhidrátokat csak minőségi rizsből nyerik. Teljes leírás
Készleten
12 773,70 Ft
12 436,80 Ft

Szuper prémium élelmiszer Nativia Puppy 15kg

A cseh mobiltelefon minden fajta kölyökkutyáira (2–12 hónapos) alkalmas, valamint várandós és szoptató szukákra is. A Nativia Dog Puppy prebiotikumokat és probiotikumokat tartalmaz az immunitás támogatására, yucca az ürülék szaga csökkentésére, DHA a megfelelő agyi fejlődéshez, valamint kiváló minőségű fehérjék és zsírok a jó növekedéshez.

A gabonafélék vagy a burgonya szokásos kombinációját teljes egészében csak a minőségi rizs váltja fel , amely emészthetőségével és aminosavprofiljával meghaladja ezeket a hagyományos alapanyagokat, nem terheli a testet, és a termék más alkotóelemeivel együtt biztosítja az egészséges kutya táplálkozást. A fehérje 84% -a állati alapanyagból származik, és a szénhidrátokat csak minőségi rizsből nyerik - nem tartalmaz kukoricát, búzát vagy szóját. A tartósításhoz természetes antioxidánsokat használnak, nevezetesen tokoferolok és rozmaringkivonat keverékét.

Egy tisztán CSEH Márka, amely a teljes Nativia termékcsaládot használja az általánosan használt gabonafélék kombinációja helyett = csak rizzsel, a takarmányban nem használnak problémás és gyakran allergiás gluténtartalmú gabonaféléket. Ez a piac egyik vezető márkája.

Hozzávalók:

hántolt rizs 36%, minőségi dehidratált baromfihús 32%, baromfihús 11,5%, marhahús-zsír 9%, szárított cukorrépa-pép, hidrolizált csirke és máj 3%, sörélesztő, lazacolaj 0,5%, glükozamin, kondroitin- szulfát, yucca 0,02%

Analitikai komponensek:

Nyersfehérje 31%, nyersolajok és zsírok 18%, nyersrost 2,2%, nyers hamu 6,7%, kalcium 1,4%, foszfor 1%, nátrium 0,4%

Táplálékkiegészítők 1 kg-ban

Fe 267 mg (vas- és aminosav-kelát-n-hidráttal kiegészítve), Cu 16 mg (réz- és aminosav-kelát-n-hidráttal kiegészítve), Mn 65 mg (kiegészítve mangán- és aminosav-kelát-n-hidráttal), Zn 152 mg (kiegészítve cinkkeláttal és n-hidrát aminosavak), I 1,5 mg (kálium-jodiddal kiegészítve), Se 0,4 mg (Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060 által termelt szelén szerves formájával kiegészítve), A-vitamin 20000 NE, D3-vitamin 2000 NE, E-vitamin (3a700 RRR alfa-tokoferol-acetát) 300 mg, niacinamid 85 mg.

Metabolizálható energia:

ME 15,8 MJ / kg


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz