Szuper prémium élelmiszer Nativia Dog Adult 15kg

Áru kódja: 278
Súly: 15 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

Szuper prémium takarmány, amely nem tartalmaz glutént, azaz kukoricát, gabonafélét vagy búzát. Felnőtt kutyák számára. Az ezekben a granulátumokban lévő szénhidrátokat csak minőségi rizsből nyerik. Teljes leírás
Nem elérhető

Feliratkozás

12 423,90 Ft

Szuper prémium élelmiszer Nativia Dog Adult 15kg

A cseh szemcsék kutyák számára alkalmasak minden fajta felnőtt (1 év - 9 év) kutyákra. A mobil formula tiszteletben tartja a kutya táplálkozásának természetes törvényeit.   A Nativia Dog felnőtt ételek prebiotikumokat és probiotikumokat tartalmaznak az immunitás támogatására, yucca az ürülék szaga csökkentésére, az omega 3 és 6 zsírsavak kiegyensúlyozott aránya a szép és egészséges haj és bőr számára.

A gabonafélék vagy a burgonya szokásos kombinációját teljes egészében csak a minőségi rizs váltja fel , amely emészthetőségével és aminosavprofiljával meghaladja ezeket a hagyományos alapanyagokat, nem terheli a testet, és a termék más alkotóelemeivel együtt biztosítja az egészséges kutya táplálkozást. A fehérje 74% -a állati alapanyagból származik, és a szénhidrátokat csak minőségi rizsből nyerik - nem tartalmaz kukoricát, búzát vagy szóját. A tartósításhoz természetes antioxidánsokat használnak, nevezetesen tokoferolok és rozmaringkivonat keverékét.

Egy tisztán CSEH Márka, amely a teljes Nativia termékcsaládot használja az általánosan használt gabonafélék kombinációja helyett = csak rizzsel, a takarmányban nem használnak problémás és gyakran allergiás gluténtartalmú gabonaféléket. Ez a piac egyik vezető márkája.

Hozzávalók:

hántolt rizs 45%, minőségi dehidratált baromfihús 34%, baromfizsír 7%, szárított cukorrépa-pép 5,5%, hidrolizált csirke és máj 3%, sörélesztő, lazacolaj 0,5%, cikória-inulin 0,1%, yucca 0,02%, glükozamin, kondroitin-szulfát

Analitikai komponensek:

Nyersfehérje 25%, nyersolajok és zsírok 14%, nyersrost 3%, nyershamu 6,5%, kalcium 1,25%, foszfor 1%, nátrium 0,35%.

Táplálékkiegészítők 1 kg-ban :

Fe 200 mg (vas- és aminosav-kelát-n-hidráttal kiegészítve), Cu 14 mg (réz- és aminosav-kelát-n-hidráttal kiegészítve), Mn 71 mg (kiegészítve mangán- és aminosav-kelát-n-hidráttal), Zn 156 mg (kiegészítve cinkkeláttal és n-hidrát aminosavak), I 1,5 mg (kálium-jodiddal kiegészítve), Se 0,4 mg (Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060 által termelt szelén szerves formájával kiegészítve), A-vitamin 20000 NE, D3-vitamin 2000 NE, E-vitamin (3a700 RRR alfa-tokoferol-acetát) 300 mg, niacinamid 80 mg.

Metabolizálható energia:

ME 14,8 MJ / kg


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz