Szuper prémium élelmiszer Nativia Dog Adult Lamb & Rice 15kg

Áru kódja: 279
Súly: 15 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

Szuper prémium és hipoalergén szemcsék felnőtt kutyák számára, bárány- és rizzsel. Cseh takarmány, amely nem tartalmaz glutént. Teljes leírás
Nem elérhető

Feliratkozás

13 978,50 Ft
12 553,40 Ft

Szuper prémium élelmiszer Nativia Dog Adult Lamb & Rice 15kg

A gabona nélküli kutyák cseh tápláléka minden fajta felnőtt kutyáknak (1 év - 9 év) megfelelő. A recept tiszteletben tartja a kutya táplálkozásának természetes törvényeit. A Nativia Adult Lamb & Rice étele yucca-t tartalmaz a ürülék szagának csökkentésére, az omega-3 és 6 zsírsav kiegyensúlyozott aránya a szép és egészséges haj és bőr számára.

A gabonafélék vagy a burgonya szokásos kombinációját teljes egészében csak a minőségi rizs váltja fel , amely emészthetőségével és aminosavprofiljával meghaladja ezeket a hagyományos alapanyagokat, nem terheli a testet, és a termék más alkotóelemeivel együtt biztosítja az egészséges kutya táplálkozást. A fehérje 74% -a állati alapanyagból származik, és a szénhidrátokat csak minőségi rizsből nyerik - nem tartalmaz kukoricát, búzát vagy szóját. A tartósításhoz természetes antioxidánsokat használnak, nevezetesen tokoferolok és rozmaringkivonat keverékét.

Egy tisztán CSEH Márka, amely a teljes Nativia termékcsaládot használja az általánosan használt gabonafélék kombinációja helyett = csak rizzsel, a takarmányban nem használnak problémás és gyakran allergiás gluténtartalmú gabonaféléket. Ez a piac egyik vezető márkája.

Hozzávalók:

hántolt rizs 44%, minőségi bárány dehidrált hús 28%, marhahús-kenyér 8%, sertészsír 5%, szárított cukorrépa-pép, sörélesztő, lazacolaj 0,5%, cikória-inulin 0,1%, glükozamin, kondroitin-szulfát, yucca 0,02%

Analitikai komponensek:

nyersfehérje 24%, nyersolajok és zsírok 11%, nyersrost 3,5%, nyers hamu 7,5%, kalcium 1,6%, foszfor 1,2%, nátrium 0,3%.

Táplálékkiegészítők 1 kg-ban :

Fe 210 mg (kiegészítve vas- és aminosav-kelát-n-hidráttal), Cu 15 mg (kiegészítve réz- és aminosav-kelát-n-hidráttal), Mn 67 mg (kiegészítve mangán- és aminosav-kelát-n-hidráttal), 15n Zn (kiegészítve cinkkeláttal és n-hidrát aminosavak), 1,6 mg (kálium-jodiddal kiegészítve), Se 0,4 mg (Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060 által termelt szelén szerves formájával kiegészítve), A-vitamin 20000 NE, D3-vitamin 2000 NE, E-vitamin (RRR alfa-tokoferol) 300 mg, niacinamid 82 mg.

Metabolizálható energia:

ME 14,8 MJ / kg


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz