Szuper prémium élelmiszer Nativia Dog Active 15kg

Áru kódja: 281
Súly: 15 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

Szuper prémium élelmiszer nagy és óriási fajtájú, felnőtt kutyák számára, megnövekedett terheléssel. Ezenkívül a cseh eredetű takarmány glükózamint is tartalmaz a négylábú barátjának táplálkozásának támogatására. Teljes leírás
Nem elérhető

Feliratkozás

14 146,90 Ft

Szuper prémium élelmiszer Nativia Dog Active 15kg

A cseh kutyaeledel gabonafélék nélkül. A Nativia Dog Active minden fajta felnőtt kutyáira alkalmas . A recept tiszteletben tartja a kutya táplálkozásának természetes törvényeit. Takarmány tartalmazó kondroitin-szulfátot és glükózamin, hogy támogatja a közös táplálkozás, Máriatövis kivonat, hogy támogatja a máj működését.  

A gabonafélék vagy a burgonya szokásos kombinációját teljes egészében csak a minőségi rizs váltja fel , amely emészthetőségével és aminosavprofiljával meghaladja ezeket a hagyományos alapanyagokat, nem terheli a testet, és a termék más alkotóelemeivel együtt biztosítja az egészséges kutya táplálkozást. A fehérje 81% -a állati alapanyagból származik, a szénhidrátokat csak minőségi rizsből nyerik - nem tartalmaz kukoricát, búzát vagy szóját. A tartósításhoz természetes antioxidánsokat használnak, nevezetesen tokoferolok és rozmaringkivonat keverékét.

Egy tisztán CSEH Márka, amely a teljes Nativia termékcsaládot használja az általánosan használt gabonafélék kombinációja helyett = csak rizzsel, a takarmányban nem használnak problémás és gyakran allergiás gluténtartalmú gabonaféléket. Ez a piac egyik vezető márkája.

Hozzávalók:

hántolt rizs 34%, marhahús 29%, sertészsír 13%, dehidratált marhahús 6%, szárított cukorrépapép, fehér halliszt 4%, hidrolizált csirke és máj 2,5%, sörélesztő, lenmag 1% , lazacolaj 0,5%, cikória-inulin 0,1%, yucca 0,03%, glükozamin 0,03%, kondroitin-szulfát

Analitikai komponensek:

nyersfehérje 30%, nyersolajok és zsírok 20%, nyersrost 2,3%, nyers hamu 8%, kalcium 1,4%, foszfor 1,0%, nátrium 0,4.

Táplálékkiegészítők 1 kg-ban :

Cu 20 mg (kiegészítve réz- és aminosav-kelát-n-hidráttal), Mn 55 mg (kiegészítve mangán- és aminosav-kelát-n-hidráttal), Zn 220 mg (kiegészítve cink- és aminosav-kelát-n-hidráttal), I 2,5 mg (kiegészítve jodiddal kálium), 0,35 mg-val (kiegészítve Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060 által termelt szelén szerves formájával), 20000 NE A-vitaminnal, D3-vitaminnal 1900 NE, E-vitaminnal (3a700 RRR alfa-tokoferol-acetát), 350 mg, niacinamiddal, 125 mg, L-karnitinnal 200 mg.

Metabolizálható energia:

ME 17,33 MJ / kg


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz