Szuper prémium élelmiszer Nativia Dog Senior & Light 15kg

Áru kódja: 282
Súly: 15 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

Szuper prémium ételek felnőtt idős vagy elhízott kutyák számára, amelyek nem tartalmaznak glutént, azaz kukoricát, gabonafélét vagy búzát. A granulátumok prebiotikumokat is tartalmaznak, amelyek erősítik a négylábú partner immunrendszerét. Teljes leírás
Nem elérhető

Feliratkozás

12 398,00 Ft

Szuper prémium élelmiszer Nativia Dog Senior & Light 15kg

Cseh granulátumok az összes fajta alacsonyabb aktivitású vagy elhízott hajlamainak ( 18 hónapos kortól), vagy idősebb kutyáknak (8-10 év). A recept tiszteletben tartja a kutya táplálkozásának természetes törvényeit. A gabonafélék vagy a burgonya szokásos kombinációját teljes egészében csak a minőségi rizs váltja fel, amely emészthetőségével és aminosavprofiljával meghaladja ezeket a hagyományos alapanyagokat, nem terheli a testet, és a termék más alkotóelemeivel együtt biztosítja az egészséges kutya táplálkozást.

A Nativia Senior & Light granulátumok prebiotikumokat, probiotikumokat tartalmaznak , csökkentve ezáltal a kórokozók előfordulását a bélben, ezáltal erősítve a test immunrendszerét, a yucca-t és az omega-3 és 6 zsírsavak kiegyensúlyozott arányát a fényes haj és az egészséges bőr számára. A fehérje 73% -a állati alapanyagból származik, a szénhidrátokat csak rizsből nyerik - a takarmány nem tartalmaz búzát, kukoricát vagy szójababot . A tartósításhoz természetes antioxidánsokat használnak, nevezetesen tokoferolok és rozmaringkivonat keverékét.

Egy tisztán CSEH Márka, amely a teljes Nativia termékcsaládot használja az általánosan használt gabonafélék kombinációja helyett = csak rizzsel, a takarmányban nem használnak problémás és gyakran allergiás gluténtartalmú gabonaféléket. Ez az egyik vezető márka a piacon.n állati alapanyagokból származik, és a szénhidrátokat csak minőségi rizsből nyerik - nem tartalmaz kukoricát, búzát vagy szóját. A tartósításhoz természetes antioxidánsokat használnak, nevezetesen tokoferolok és rozmaringkivonat keverékét. piacon.

A Nativia Senior takarmány előnyei:

  • kifejezetten a 18 hónaposnál alacsonyabb aktivitású kutyák számára,
  • 8-10 év körüli idős kutyák számára is,
  • tökéletesen megfelelnek azoknak a kutyáknak, akiknek a napjában a nagy fizikai terhelés helyett a nyugvás és ölelés dominál,
  • az alacsonyabb energiaértéknek köszönhetően pontosan azt fogja kiszolgálni háziállatának, amire szüksége van,
  • ebben a keverékben a burgonya és a gabonafélék általánosan alkalmazott kombinációját a minőségi rizs váltja fel,
  • a rizs aminosavprofiljával hozzájárul a szervezet megvilágításához, és más összetevőkkel együtt biztosítja az egészséges táplálkozást,
  • az omega-3 és 6 zsírsavtartalom önmagában is magától értetődő kérdés, amely szép kutyát biztosít a kutyának,
  • továbbá az emésztőrendszer megfelelő működését biztosító probiotikumok tartalma.

Hozzávalók:

hántolt rizs 51%, minőségi dehidratált baromfihús 33%, szárított cukorrépa-pép 5%, hidrolizált csirke és máj 3%, baromfizsír 2%, sörélesztő, lazacolaj 0,5%, cikória-inulin 0,1%, glükozamin 0 0,03%, kondroitin-szulfát, 0,02% ig.

Analitikai komponensek:

nyersfehérje 25%, nyersolajok és zsírok 8%, nyersrost 3,4%, nyers hamu 6,7%, kalcium 1,3%, foszfor 1,05%, nátrium 0,35%.

Táplálékkiegészítők 1 kg-ban :

200 mg Fe (kiegészítve vas- és aminosav-kelát-n-hidráttal), Cu 14 mg (kiegészítve réz- és aminosav-kelát-n-hidráttal), Mn 72 mg (kiegészítve mangán- és aminosav-kelát-n-hidráttal), 157 mg Zn (kiegészítve cinkkeláttal és n-hidrát aminosavak), I 1,5 mg (kálium-jodiddal kiegészítve), Se 0,4 mg (Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060 által termelt szelén szerves formájával kiegészítve), A-vitamin 20000 NE, D3-vitamin 2000 NE, E-vitamin (3a700 RRR alfa-tokoferol-acetát) 300 mg, niacinamid 83 mg.

Metabolizálható energia:

13,5 MJ / kg


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz