Takarmánykeverék csirkéknek K1 - 10 kg

Áru kódja: 29
Súly: 10.2 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

Ezt a teljes takarmánykeveréket 6 hetes korú csirkéknek szánják. Ez egy laza takarmány, amely teljes táplálékot nyújt az állatnak. Teljes leírás
Készleten
2 318,95 Ft
(227,35 Ft / kg)

Takarmánykeverék csirkéknek K1 - 10 kg

Komplett takarmány csirkéknek a születéstől a 6. hetes korukig. Az étel összetétele biztosítja a csirkék teljes táplálkozását . Takarmánykeverékünk természetes anyagokat tartalmaz, amelyek bizonyított tudományos kísérletek alapján hozzájárulnak a farkasok kokcidiózisának csökkentéséhez.

előnyök:

  • A kokcidiózis. A természetes anyagok tartalma miatt a kokcidia csak ritkán fordul elő tenyésztése során.
  • Luzern. A növényi fehérje kulcsfontosságú forrása és egy hatalmas energiatároló. Segít a tyúkoknak az elveszített erő visszaszorításában. Serkenti a máj és a vesék emésztését és megfelelő működését.
  • E- vitamin. Elegendő E-vitamin megakadályozza a fáradtságot. Gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, és elősegíti a káros zsírok feloldását. Ha elegendő mennyiségű E-vitamint tartalmaz, a jövőbeli tyúkok nem hajlamosak hízlalásra.
  • A. vitamin. Az A- vitaminnak köszönhetően a felnőtt csirkéknek szemszemük lesz. Támogatja a vérképzést és az erős csontokat.

Takarmány összetétele:

Búza, szójabab hántolt kivonat, repcemag-kiürítők, árpa, szárított lepárlópép, búzakorpa, kukorica, kalcium-karbonát, kalcium-dihidrogén-foszfát, répa-melasz, nátrium-klorid, búzaliszt. A- és E-vitamin, valamint lucerna.

adagolás:

A takarmány 6 hetes korú csirkék tenyésztésére szolgál. Ez az egyetlen teljes takarmány, amely elegendő mennyiségű ivóvízzel rendelkezik az ivóban. Táplálja az ételt zúzott vagy zúzott formában.

 


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz