Kacsa és liba VKCH1 18 kg

Áru kódja: 34
Súly: 18 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

Ezen élelmiszer nagyobb csomagolása, amelyet kizárólag kacsa számára szánnak életük első szakaszában. 3 hetes kor után váltson a VKCH2 takarmánykeverékre. Teljes leírás
Készleten
5 169,06 Ft
4 469,49 Ft
(248,31 Ft / kg)

Takarmánykeverék a kacsák és libák számára VKCH1 18 kg

Kacsainkat ezzel a kezdő takarmánnyal tápláljuk az első naptól a harmadik hetes korig , amikor átváltunk a VKCH2 takarmánykeverékre . Tehát, ha ilyen kis kacsa vagy libát tart, akkor ez a megfelelő étel számukra . Ebben a baromfi kategóriában ügyelni kell arra, hogy a keveréket helyesen tárolják, mivel a kiskacsák fokozottan érzékenyek a penészre. Keverékeinket penészgátlókkal látjuk el, ami nagy előnye az Ön számára. Az elegyet száraz, hűvös helyen, lehetőleg sötétben tárolja .

Ezek olyan granulátumok , amelyeket azonnal beleöntünk egy tálba vagy adagolóba. Ezért nem oldódnak vízben.

A keverék előnyei:

  • tartósítószerek nélkül
  • biztosított a penész ellen
  • állati alapanyagok használata nélkül

Hogyan adagoljuk a keveréket?

Takarmányozjon libákat és kacsákat korlátlan mennyiségben egész nap. Mindig biztosítson számukra friss ivóvizet, például egy italt, ahol a víz hosszabb ideig marad tiszta, mint egy tálban.

Összetétele:

Búza, búzakorpa, kukorica, malátavirág, szójabab hántolt extrahált pirított liszt (GMO-kból), kalcium-karbonát, kalcium-dihidrogén-foszfát, pálmaolaj, nátrium-klorid, takarmány búzaliszt.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz