Takarmánycsomag

Áru kódja: 371
Súly: 8 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

Alapvető csomag a baromficsípés ellen, amelyet minden jó tyúknemesítő felhasználni fog, akinek valaha problémái voltak a baromfi kannibalismusával. A csomag tartalma: 1 x 2 kg halliszt, 10 x szemüveg a kannibalizmus ellen és 3 kg tojótyúk Nutrmix. Teljes leírás
Készleten
5 169,06 Ft

Kanibalizmusellenes csomag

A takarmánycsomag az első megmentés a tenyésztők számára, akik jelenleg küzdenek a baromfi megharapása érdekében. A csomag alapvető termékeket tartalmaz, amelyek elősegítik a kannibalizmus elleni küzdelmet. Az előnyös csomagnak köszönhetően természetesen sok pénzt takaríthat meg.

Az anti-kannibalizmus csomag tartalma :

Csomagparaméterek:

A halliszt az egyetlen baromfi-takarmány, amely a legnagyobb állati fehérjeforrás . Ha észrevette a baromfi úgynevezett harapását vagy rágcsálását a csirkékben , akkor csak ha rendszeres adagot ad be a hallisztre, megszabadul ettől a tyúkban lévő piszoktól.

A lándzsás védőszemüveg kiváló eszköz a baromfi keresztezésének megakadályozására. A csőrhez rögzíthető horoggal szállítva.

A tojótyúkokhoz szükséges Nutrmix minden szükséges tápanyagot eljuttat az állatokhoz, amelyek támogatják az egészségüket, és így megakadályozzák a baromfi kezdeti harapását.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz