Takarmánycsomag

Áru kódja: 389
Súly: 36 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

Takarmánycsomag, amelyet minden jó tyúknemesítő használ majd, akik csak készülnek fel anyai szerepére, és néhány csirkét kelnek fel. A csomag tartalma: 1 x takarmánykeverék tojótyúkhoz N2 18 kg, 1 x Supervit D 100 g és 1 x kukoricadara 18 kg. Teljes leírás
Készleten
7 760,07 Ft

Takarmánycsomag tyúkház

A takarmánycsomag minden tápanyagot és ásványi anyagot tartalmaz az anya tyúk számára, aki a csirkék kelni készül. A csomag alapvető takarmány-termékeket tartalmaz, amelyek támogatják a keltethetőséget, majd az tyúkkal ellátják mindazt, amire szükségük van az egészségükhöz. És most már csak egy jól felépített csirkecompra van szüksége. Az előnyös csomagnak köszönhetően természetesen sok pénzt takaríthat meg.

A tyúkházi csomag tartalma:

Csomagparaméterek:

Tojótyúkok takarmánykeveréke N2 18 kg - tovább folytatódik az anyatej- és tojótyúkok takarmánykeveréke. Ennek köszönhetően a tyúk megkapja az összes szükséges ásványi anyagot és tápanyagot keltetésre és később a magas tojástermeléshez .

A Supervit D 100 g vitamin, amelyet mindenféle baromfi számára szánnak. Úgy működik, hogy növelje a tojástermelést . Jó hatással van a keltethetőségre . Támogatja a fiatal baromfi megfelelő növekedését és fejlődését. Ezen felül javítja a különféle betegségekkel szembeni védettséget és ellenállást.

A 18 kg kukoricadara dara aprított kukoricaszem, amely elegendő energiát szolgáltat egy kvarcban, amely a tojáson ülve elveszi azt.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz