Takarmánycsomag

Áru kódja: 390
Súly: 29 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

Alapvető takarmánycsomag kis csirkék hizlalására, amelyet minden jó tenyésztő felhasznál majd. A csomag biztosítja a frissen kikelt csirkék jobb fejlődését és növekedését. A csomag tartalma: 1 x takarmánykeverék 10 kg K1 csirkékhez, 1 x 18 kg búzaliszt és 1 x NutriMix 1 kg baromfi tenyésztéséhez. Teljes leírás
Készleten
6 464,57 Ft

Csirke takarmánycsomag

A takarmánycsomag egy képzeletbeli mankó kezdő tenyésztőknek, akik csak kis csirke keltek ki és nem tudják, mit kell öltöztetni. A csomag alapvető takarmány-termékeket tartalmaz újszülött csirkék számára. Kiválasztottuk az Ön számára olyan termékeket, amelyek a takarmány alapvető felszereléséhez tartoznak a fiatalok sikeres neveléséhez. És most már csak egy jól megválasztott édesvízi italra és adagolóra van szüksége. Az előnyös csomagnak köszönhetően természetesen sok pénzt takaríthat meg.

Az indítócsomag tartalma:

Csomagparaméterek:

Csirke takarmánykeveréke A K1 10 kg kiindulási takarmánykeverék minden kikelt csirké számára. Ez egy laza takarmány, amely teljes táplálékot nyújt az állatnak.

A 25 kg-os búzaliszt kiváló választás kis csirkék etetésekor. A teljes kiőrlésű búza felhasználhatósága gabona takarmányozásakor nagyon alacsony, de ha csak hulladékot használ, akkor felhasználása csaknem 50% -ra nő.

A NutriMix az 1 kg baromfi tenyésztésére olyan készítmény, amelynek pozitív hatása van elsősorban a fejlődő fiatal baromfikra. A fiatalok szépen fogynak, miután megkapják az összes szükséges tápanyagot.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz