Takarmánycsomag

Áru kódja: 409
Súly: 34 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

Alapvető takarmánycsomag kis pulyka hizlalására, amelyet minden jó tenyésztő felhasznál majd. A csomag biztosítja a kis pulyka és pulyka jobb fejlődését és növekedését. A csomag tartalma: 1 x 18 kg KR3 pulykák összetett takarmánya, 1 x 10 kg zsák, 1 x 5 kg mikrotisztított mészkő, 1 kg C-vitamin és 2 Teljes leírás
Készleten
11 646,60 Ft

Takarmánycsomag pulykák számára

A takarmánycsomag egy képzeletbeli mankó kezdő tenyésztők számára, akik apró pulyka szállítását várják, és nem tudják, mit kell öltöztetni, és hogyan kell gondosan vigyázni a kis pulykákra, hogy felnőttekké válhassanak. Kiválasztottuk az Ön számára olyan termékeket, amelyek a takarmány és a vitaminok alapvető felszereléséhez tartoznak a pulyka sikeres tenyésztéséhez. És most már csak egy jól megválasztott édesvízi italra és adagolóra van szüksége. Az előnyös csomagnak köszönhetően természetesen sok pénzt takaríthat meg.

Az indítócsomag tartalma:

Csomagparaméterek:

A 18 kg-os KR3 csirkék takarmánykeveréke pulykák tenyésztésére szolgál életük 3. szakaszában. Ez 5-10 kg súlyt és 9-12 hetes korot jelent. A baromfit korlátlan mennyiségben táplálja elegendő mennyiségű ivóvízzel, pl. Ivóvályúban, ahol a vizet hosszabb ideig tisztán tartják.

A csirke kiváló energiaforrás kis pulyka számára, ideális élvezet minden pulyka, valamint egyéb baromfi számára, amelyek számára a tökéletes tojásmegőrzést meg akarja tartani. A mézfogót bármilyen ételhez kombinálhatja.

A talaj mészkövet használják az állatok takarmányozására. A test, a csontok és a fogak jobb felépítésére hat a kis pulykákban. Csökkenti a talaj savasságát is. Természetes alapanyagokból készülve felhasználható az állatok takarmányadagjának kiegészítésére.

A Forticoat segíti a feltételesen káros és közvetlenül kórokozó baktériumok elnyomását a bélben, különösen a pulykákban. A megelőző beadás fenntartja az emésztőrendszer jó állapotát és támogatja az emésztést.

A C-vitamin fontos a házi baromfi számára, különösen a kis pulykák számára, hogy megvédje a fertőzéseket és a különböző betegségeket.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz