Paddock kiterjesztés (univerzális)

Áru kódja: 426
Súly: 10 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

A kertben található "kedvtelésből tartott parkban" ideális megoldást talál minden olyan háziállat számára, akiknek veszélyes ragadozók ellen védett kültéri tartási helyre van szükségük. Teljes leírás
Nem elérhető

Feliratkozás

64 762,30 Ft
36 261,20 Ft

Paddock kiterjesztés (univerzális)

Fából készült kamra tyúkok , kacsák, libák és nyulak számára is, amelyeket könnyedén el lehet helyezni a helyről a helyre, és ezzel biztosítva a folyamatos friss fűellátást és a kellemes friss levegőt.

Kombinációja egy fakeret horganyzott huzal, így biztosítva stabil, mégis könnyű és könnyen mozgatható design a burkolat. A problémamentes váltásnak köszönhetően lehetővé teszi a paddock lakosainak állandó friss fűellátását, és ezzel egyidejűleg megvédheti a kert díszítő részét a rongyos karmoktól és a könyörtelen rágcsálófogaktól. A karám részében található zsanéros zsanérok lehetővé teszik a könnyű hozzáférést a bekerített területhez.

A már említett baromfit és nyulakat könnyen el lehet helyezni az elkészített tartóberendezésbe, de minden bizonnyal még a tengerimalacok, teknősök és más állati társaságok sem fogják megvetni a friss levegőn való biztonságos tartózkodást.

Paddock paraméterei:

  • Anyag. Fa / galvanizált. háló.
  • Színes. Természetes fa .
  • Meghatározása. Baromfi, rágcsálók, háziállatok.
  • Dimenzió. 140 x 97 x 53 cm.
  • Garancia . Két év.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz