NutriMix baromfi tenyésztése 1 kg

Áru kódja: 44
Súly: 1 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

Az 1 kg tenyészbaromfi számára a NutriMix pozitív hatást gyakorol, elsősorban a fejlődő fiatal baromfikra. A fiatalok szépen fogynak, miután megkapják az összes szükséges tápanyagot. Teljes leírás
Készleten
893,90 Ft

NutriMix 1 kg baromfi tenyésztésre

A terméknek kimutathatóan pozitív hatása van a fejlesztés alatt álló összes fiatal baromfikra. Használata után minden fiatal szépen fogy, és az egészséges növekedéshez és fejlődéshez szükséges tápanyagok bejutnak a testükbe . A NutriMix elsősorban a kistermelőknek és a kistenyésztőknek szól .

A NutriMix előnyei

  • A fiatalok egészséges növekedése és gyors fejlődése
  • fiatal baromfi súlygyarapodása ,
  • a jó egészség fenntartása,
  • növeli a takarmány felhasználhatóságát (törmelék, maradványok a konyhából),
  • növeli a baromfi keltethetőségét.

A tenyészkiegészítő összetétele

A-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin, K3-vitamin, B1-vitamin, B2-vitamin, B6-vitamin, B12-vitamin, niacinamid, kalcium-pantotenát, kolin-klorid, DL-metionin, L-lizin, kalcium, foszfor, nátrium, vas, réz, Cink, kobalt, mangán, jód, szelén.

A termék alkalmazása

Naponta adja ezt a gyógyszert baromfinak   egyenletesen keverve a takarmányba. A hizlalás vagy tenyésztés kezdetén tanácsos az ajánlott adagolás alsó határértékét alkalmazni, és a baromfi életkora szerint fokozatosan növelni. Ne felejtsük el az ivóvíz friss mennyiségét. Használhatja az egyik vízitalistát , ahol a víz hosszabb ideig tiszta marad .

adagolás

Csirkék, kiskacsák, kisfiúk, 8 hetes korig 30 - 60 g / 10 db / nap (1 - 2 evőkanál), 8 hetesnél fiatalabb 60 g / 10 db / nap (2 evőkanál), pulykák, gyöngytyúkok 8 hetes korig 30 - 75 g / 10 db / nap (1 - 2,5 evőkanál), 8 hetesnél fiatalabb 90 g / 10 db / nap 3 evőkanál.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz