NutriMix Rabbit 1 kg

Áru kódja: 45
Súly: 1 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

A NutriMix Rabbit 1 kg nyulakra alkalmas az élet minden szakaszában. Étrend-kiegészítő, amely javítja az ételek felhasználását és jobb testsúlynövekedést okoz. Adagolás: Növekvő nyulak: 30–90 g / 10 db / nap, vemhes és szoptató nyulak: 60–120 g / 10 db / nap Teljes leírás
Készleten
893,90 Ft

NutriMix Rabbit 1 kg

Ez a termék nyulak számára alkalmas az élet minden szakaszában. Elsősorban kicsi tenyésztőknek és kicsi tenyésztőknek szánják . Ez a normál étrend kiegészítése, amely javítja az elfogyasztott étel felhasználását és garantálja a nagy súlygyarapodást. A NutriMix VitaMix néven is ismert. Nem tartalmaz anticoccid szereket , így a nyulak levágásáig felhasználhatja.

előnyök

  • elősegítik a nyulak jó egészségét
  • javítja a kapott takarmány felhasználását
  • garantáltan növeli a nyúl súlygyarapodását
  • pozitív hatással van a nőstény tejkészségre

Hogyan kell adagolni a NutriMix-et helyesen?

Táplálja a növekvő nyulakat napi 30 - 90 g / 10 nyúlon. Nyulak terhesség alatt és szoptató adag: 60 -120 g / 10 nyúl / nap. Naponta keverje össze a NutriMix-et közvetlenül a takarmánykeverékkel . Ezenkívül biztosítson állandó ivóvízellátást, pl .

összetétel

A-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin, K3-vitamin, B1-vitamin, B2-vitamin, B6-vitamin, B12-vitamin, niacinamid, kalcium-pantotenát, folsav, biotin, kolin-klorid, DL-metionin, kalcium, foszfor, nátrium, vas, réz , Cink, kobalt, mangán, jód, szelén.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz