Tartalék ujjak a dobdob típusához.2
Áru kódja: 670
Súly: 0.01 kg
Pont: 0,00
Tartalék ujjak a dobdob típusához.2
Elvesztek vagy teljesen megsemmisültek-e ujjaival a használat eredményeként? Határozottan a menyasszony feje, választhat egy tartalék ujját , többféle típusban.
Annak elkerülése érdekében, hogy a rántott baromfi ne rombolódjon, meg kell választani a pengetött ujjak megfelelő erősségét , hosszát és vastagságát . Mivel bármely ujjlenyomat egyik legfontosabb részének tekinthetjük az ujjak kopását , ezért nagy figyelmet kell fordítani a csereujjak kiválasztására. Ezért figyelünk a kiválasztott ujjak megfelelő hosszúságára , erősségére és rugalmasságára.
Tippek és tippek:
Helyezze a levágott, fej nélküli baromfit egy sófürdőbe, amelynek vízhőmérséklete 30-50 ° C, és hagyja néhány percig a sós vizet a bőrén. (Az oldatban lévő só megóvja a bőrt a károsodásoktól és a szakadástól). Ezután melegítse a vizet 75 ° C-ra, hogy a tollak teljesen felmelegedjenek. Végül illessze be az így készített testet a tolóhengerbe és dobja ki a tollat . Fontos, hogy a tollak kitágítása közben elég nedvesítse, hogy ne károsítsák a bőrt és a húst.
Ujjparaméterek:
- Anyag. Gumi / gumi.
- Felhasználási. Dob bunkó.
- Garancia. Két év.
- Dimenzió.