Langstroth kiterjesztés kaptár

Áru kódja: 1001
Súly: 15 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

Elkészült 3 kiterjesztés, teljes fa-kaptár összesen 30 Langstroth kerethez. Teljes leírás
Készleten
51 302,00 Ft
31 079,20 Ft

Langstroth kiterjesztés kaptár

Kiváló minőségű, Langstroth típusú három darabból álló kaptár, amely természetes fenyőfa és Új-Zélandi fenyő keverékéből készül, vastagsága 2 cm. A hosszabbítók számára 10 Langstroth keret , egy háló alja és egy dupla fedél helyezhető el, amely a kaptárához nagyon barátságos helyet kínál nagyon igényes, édes munkájához.

Kaptár összetétele:

Kiváló minőségű, horganyzott huzalszövésű alsó rész , zárható fokhagymával és tágas szórólaplal , amely helyet teremt a visszatérő méhek könnyű felszállásához és újra-leszállásához.

Három egymásra rakható kiterjesztés 10 darab Langstroth típusú keret elhelyezéséhez, nevezetesen Langstroth 5/8 Deep 24,5 cm kiterjesztés , Langstroth 5/8 Közepes kiterjesztés 16,8 cm , Langstroth 5/8 Sekély kiterjesztés 14,5 cm .

Teljes fa, szorosan ütött belső etető fedél oldalsó szellőzőnyílásokkal és felső fa fedél biztonsági lemezzel az egész kaptár bezárásához.


A meghosszabbító kaptár a gyakorlatiasságának köszönhetően nemcsak a Cseh Köztársaságban, hanem világszerte is a leggyakrabban használt kaptárrendszer. A hosszabbító kaptár fő előnye a kaptár belsejéhez, a keretekhez és ennélfogva a mézhez való könnyű hozzáférés . A meghosszabbító kaptár egy kaptár alját, több, a méhsejt vagy a gyümölcságy funkcióját követő kiterjesztést, az anya elválasztó rácsát, egy morzsát tartalmazó fóliát (a csomag nem tartalmazza) és egy dupla kaptár fedelét tartalmazza.

Kaptárparaméterek:

  • Anyag. Fenyő fa / Acéllemez.
  • Színes. Természetes fa.
  • Tömeg. 15 kg.
  • Garancia. 2 év.
  • Csomagolás. 1 x kaptár alja, 3 x kiterjesztés, 1 x belső fedél, 1x ónfedél 1 x kis rács.
  • Írja. Langstroth.Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz