Méhkasütés meghosszabbítása 39x24

Áru kódja: 1147
Súly: 14 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

Komplett 3 kiterjesztés, teljes fa-kaptár 11 keretekhez, 39x24 típusú. Teljes leírás
Készleten
82 264,50 Ft
56 354,40 Ft

Méhkasütés meghosszabbítása 39x24

Gondosan kidolgozott tömör fa kaptár szerelvény nástavkového kaptárban rámkovou mérésére 39x24 biztonságos helyen a burjánzó kolónia.

A méhkas-kaptár a legnépszerűbb és a legelterjedtebb kaptárfaj nemcsak a Cseh Köztársaságban. Nagy népszerűségük elsősorban a kaptár belsejéhez való tökéletes hozzáférésnek felel meg, a méhek lehető legkevesebb megsértésével. Legyen szó a keretek állapotának, a méhcsalád általános állapotának vagy az éves loncnak, a kiterjesztő csalánkiütés segítségével mindent játékosan és minden méhész tiszta kilátással lehet kezelni.

Kaptár összetétele:

Kiváló minőségű, teljesen nettósított fa fenék műanyag fiókkal , zárható fokhagymával és tágas ismertetőfüzettel , amely helyet teremt a visszatérő méhek könnyű indításához és újraberakásához.

Három darab fa stacking helybővítményként a 11 képkocka a méh rámkovou fokú 39x24 cm.

Fából készült belső fedél fém felső változattal a teljes kaptár biztonságos bezárásához.


A meghosszabbító kaptár a gyakorlatiasságának köszönhetően nemcsak a Cseh Köztársaságban, hanem világszerte is a leggyakrabban használt kaptárrendszer. Látjuk a kiterjesztő csalánkiütés fő előnyeit a keretekhez , tehát a mézhez való hozzáféréskor is. A meghosszabbító kaptár egy kaptár alját, több méhsejt funkcióval ellátott kiterjesztést vagy hely szerint gyümölcságyat, az elválasztó rács anyját és egy dupla kaptár fedelét tartalmazza.

A méhkas paraméterei

  • Anyag. Fenyő fa / Acéllemez.
  • Színes. Természetes fa.
  • Rámek. 11 db 39x24 cm.
  • Írja. Képkockasebesség 39x24.
  • Csomagolás. 1 x kaptár alja, 3 x kiterjesztés, 2 x fedél.
  • Tömeg. 14 kg.
  • Garancia. 2 év.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz