Köles MIX 3500 ml - piros, sárga, fehér, zöld, fényes

Áru kódja: 5080
Súly: 2.5 kg
Pont: 0,00

IDŐ - KORLÁTOZOTT CSELEKVÉS

A takarmányt baromfi és az otthon tartott díszmadarak számára egyaránt használják. 4 típusú köleset tartalmaz. Teljes leírás
Nem elérhető

Feliratkozás

1 541,65 Ft

Millet MIX

Alapvető takarmánykeverékként szolgál a madarak számára, beleértve a papagájok. Használhatja takarmány-összetevőként, amely javítja az általa tartott takarmányt és baromfit . Rágcsálók számára élelmiszer-összetevőként is alkalmazható. A takarmány számos ásványi anyagban gazdag, amely köles többszörösebben tartalmaz, mint a szokásos gabonafélék, például a búza, rozs stb.

A csomag 2300 ml-t tartalmaz négyféle köles és fényes formában.

előnyök:

  • A vörös és fehér köles szabványosnál kevesebb szilíciumot tartalmaz , amely erősíti az izom-csontrendszert és megelőzi az ízületi betegségek megelőzését .
  • Minden típusú köles gluténmentes növény , tehát jótékony hatással van az állatok emésztésére , mivel nem terheli a testet annyira, mint a gluténmentes ételek.
  • A kanári fű a vetőmagja, ezért gluténmentes is. A Shine varázslatos módon képes lebontani a felhalmozódott zsírokat , így elősegíti az elhízás elleni küzdelmet . Ugyanakkor életerőt ad az állatoknak.

Hozzávalók:

A Millet MIX takarmánykeverék vörös, fehér, sárga és zöld köles és kanári vetőmagot tartalmaz.

Etetési utasítások:

Töltse be a köles takarmánykeverékét baromfi vagy madarak számára száraz állapotban, megfelelő adagban. A száraz ételek mellett ne felejtsük el állandóan friss vizet biztosítani számukra. Az el nem élt takarmányt dobja ki, mert penész alakulhat ki.


Vásárlói érdeklődés


Nový dotaz